Dragony Napisano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 4 Grudnia 2013 miqhs - co innego faktycznie przekładać ze względu np na szkołę dziecka (tak jak to było w przypadku karolamo) a co innego ze względu na tak prozaiczny powód jak spędzenie urodzin w Polsce (no bo nie powiesz mi, że wyjazd np 3 lipca, co w Twoim przypadku wcale nie jest "na ostatnią chwilę" , w jakikolwiek sposób zaburzy edukację szkolną Twojego dziecka... ) Ja po prostu tego nie rozumiem - w dodatku jestem osobą, która wierzy w to, że niewykorzystane sytuacje lubią się mścić Ale powodzenia w przełożeniu rozmowy... W sumie to chciałabym mieć takie dylematy
sly6 Napisano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 4 Grudnia 2013 miqsh wiele razy na tym forum bylo podawne,od 2lat ze mozna przesuwac rozmowy tak samo bylo w latach 2006 jak i wczesniej pisalem ,pisza osob tutaj ze mozna takie cos zrobic,nalezy liczyc sie z tym ze moze wiz zabraknac i tyle w tym temacie
barbek82 Napisano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 4 Grudnia 2013 apropo woja - polecam (dotyczny wczesniejszych postow)
Kris2014 Napisano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 6 Grudnia 2013 barbek82 w różnych wątkach piszesz że polecasz wojsko ale sam już w wojsku nie pracujesz?! możesz napisać dlaczego polecasz pracę w wojsku? co sam tam robiłeś?
grzesG Napisano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 6 Grudnia 2013 Przestańcie schodzić z tematu, o planach i wrażeniach z USA proszę pisać gdzie indziej.Na pewno teraz to nikigo nie interesuje. Proszę wypowiadajmy się o rozmowach w ambasadzie i przygoowaniach do rozmowy.15 grudnia (oficjalnie) mają ukazać się numery na luty, myślę że wcześniej ja lub Paradox podamy numery na forum.Na dniach...., wszyscy czekamy :-) !
pelasia Napisano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 7 Grudnia 2013 Przestańcie schodzić z tematu, o planach i wrażeniach z USA proszę pisać gdzie indziej. Na pewno teraz to nikigo nie interesuje. Proszę wypowiadajmy się o rozmowach w ambasadzie i przygoowaniach do rozmowy. ! Oj ktos zazyl pigulke zlego humoru
KaeR Napisano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 7 Grudnia 2013 Oj ktos zazyl pigulke zlego humoru No i po co spamujesz? Nie słyszałaś co moderator grzes powiedział? Ten wątek służy jedynie do raportowania jakie są CN, bo to taka wiedza tajemna...
kzielu Napisano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 7 Grudnia 2013 Chciałeś powiedziec copy&paste z innego forum żeby tu zgrywać wielkiego mistrza
serafina Napisano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 7 Grudnia 2013 ludzie ogarnijcie się. Nie po to śledzę to forum żeby czytać wzajemne docinki. Piszcie na temat DV2014
grzesG Napisano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 7 Grudnia 2013 Nie słyszałaś co moderator grzes powiedział? Ten wątek służy jedynie do raportowania jakie są CN, bo to taka wiedza tajemna... Z pewnością do samego CN... stary poczytaj sobie 23 strony wstecz, ale każdą stronę po kolei. chodziło mi zupełnie o co innego, czyt ze zrozumieniem się kłania... Jeżeli tak bardzo Ci zależy na ocenianiu postów to nie rób tego w ten sposób. szanując wypowiedz Serafiny zakończmy ten wątek (dogryzania sobie nawzajem) kontynuujmy to co było wcześniej. Pozdr
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.