zozolka Napisano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 27 Sierpnia 2013 Widocznie nie tu próbuje sprawdzić kiedy będzie rozmowa w ambasadzie taki link znalazłam tutaj na forum http://poland.usemba...ppointment.html
Justi_87 Napisano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 27 Sierpnia 2013 Biuletyn wizowy znajdziesz tu: http://travel.state.gov/visa/bulletin/bulletin_6050.html gdy Twoj nr bedzie sie lapal na dany miesiac to kilka tyg. wczesniej dostaniesz emaila z infromacja, ze masz jakies "nowosci" dostepne na stronie, na ktorej sprawdzalas, czy wylosowalas GC. zalogujesz sie ponownie i tam bedziesz miala podana date i godzine swojej rozmowy w ambasadzie. to co ty podalas to terminarz spotkan na dany miesiac. 2014EU zaczna sie pojawiac dopiero w pazdzierniku.
sly6 Napisano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 27 Sierpnia 2013 zozolka szukaj ale o dv 2014 bo chyba w tej edycji bralas udzial i rozmowy zaczynaj sie od 1 pazdziernika 2013 do 30 wrzesnia 2014 roku ,moga tez sie skonczyc szybciej jak wiz zabraknie nie szukaj niczego co ma dv 2013 chyba ze bralas udzial
runawaybrode Napisano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 28 Sierpnia 2013 Biuletyn wizowy znajdziesz tu: http://travel.state.gov/visa/bulletin/bulletin_6050.html gdy Twoj nr bedzie sie lapal na dany miesiac to kilka tyg. wczesniej dostaniesz emaila z infromacja, ze masz jakies "nowosci" dostepne na stronie, na ktorej sprawdzalas, czy wylosowalas GC. zalogujesz sie ponownie i tam bedziesz miala podana date i godzine swojej rozmowy w ambasadzie. to co ty podalas to terminarz spotkan na dany miesiac. 2014EU zaczna sie pojawiac dopiero w pazdzierniku. Trzeba tą datę jakoś potwierdzać? "You and any eligible family members will be required to submit sufficient proof of identity upon arrival" Dowód czy o co im tutaj chodzi?
mi0706 Napisano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2013 Trzeba tą datę jakoś potwierdzać? "You and any eligible family members will be required to submit sufficient proof of identity upon arrival" Dowód czy o co im tutaj chodzi? np. paszporcik
AMABO Napisano 2 Września 2013 Zgłoś Napisano 2 Września 2013 gratuluje terminów rozmów moja szwagierka mimo niskiego numeru nie dostała znaku na rozmowę ani status się nie zmienił widocznie za późno wysłała dokumenty czyli 20 czerwca pozdrawiam Kurcze, no ja jestem w podobnej sytuacji, bo też późno wysłałem papiery (na początku lipca). To co w takiej sytuacji zrobić, jak się zostało wylosowanym, wysłało się papiery, ale za późno, bo żadnego odzewu ze strony KCC nie ma?? Pomóżcie!
OLUDOMI Napisano 2 Września 2013 Zgłoś Napisano 2 Września 2013 spokojnie myślę, że przełożą Was na listopad grudzień
viciu080 Napisano 3 Września 2013 Zgłoś Napisano 3 Września 2013 Gdzie najlepiej robić badania? AMABO ja do dzisiaj nie dostałem nic na maila dopiero jak sprawdziłem status to pojawił się termin rozmowy
paradoox Napisano 3 Września 2013 Zgłoś Napisano 3 Września 2013 Gdzieś czytałem, że czasem w spamie potrafi wylądować.
AMABO Napisano 3 Września 2013 Zgłoś Napisano 3 Września 2013 Gdzie najlepiej robić badania? AMABO ja do dzisiaj nie dostałem nic na maila dopiero jak sprawdziłem status to pojawił się termin rozmowy dzieki. Pewnie to pytania padalo juz na tym forum wielokrotnie, ale gdzie sprawdza się ten status z terminem rozmowy?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.