paradoox Napisano 5 Września 2013 Zgłoś Napisano 5 Września 2013 Chyba też przedzwonię zapytać się czy z moim numerem mam na co czekać w ogóle . Domyślam się że i tak powiedzą jakąś standardową formułkę..
KasiaJT Napisano 9 Września 2013 Zgłoś Napisano 9 Września 2013 Cos nasze forum ucichlo :-) czy ktos z was am nr w okolicy 12-13tys?
viciu080 Napisano 9 Września 2013 Zgłoś Napisano 9 Września 2013 Mam już zaświadczenie o niekaralności ale gdzieś tam wyczytałem że jeśli się mieszkało powyżej 6 miesięcy w innym regionie Polski to trzeba Police Records z tamtego miejsca też, no i pytanie po co skoro mam pieczątkę o całej Polsce, to chyba powinno wystarczyć. Druga sprawa to potwierdzenie wykształcenia. Czy mogę wziąć tylko dyplom szkoły wyższej czy liceum też? Wiadomo, jedno bez drugiego nie ma prawa istnieć ale różnie to może być Pozdro
leszekny Napisano 9 Września 2013 Zgłoś Napisano 9 Września 2013 Mam już zaświadczenie o niekaralności ale gdzieś tam wyczytałem że jeśli się mieszkało powyżej 6 miesięcy w innym regionie Polski to trzeba Police Records z tamtego miejsca też, no i pytanie po co skoro mam pieczątkę o całej Polsce, to chyba powinno wystarczyć. Druga sprawa to potwierdzenie wykształcenia. Czy mogę wziąć tylko dyplom szkoły wyższej czy liceum też? Wiadomo, jedno bez drugiego nie ma prawa istnieć ale różnie to może być Pozdro Hello Co do zaświadczenia o niekaralności to chodzi o inne kraje, w których się mieszkało ponad 6msc. Wyjątkiem jest USA Jeśli chodzi o potwierdzenie wykształcenia to radzę zabrać też świadectwo z liceum. ps Cut off na listopad trochę mnie zaszkoczyło, po ciuchu liczyłem na skok w granicach 3-4 tyś, a tutaj tylko 9800.
sly6 Napisano 9 Września 2013 Zgłoś Napisano 9 Września 2013 viciu moze zacznij czytac forum dobrze i zobaczys skad musisz miec takie zaswiadczenie,ze z Polski to z 1 miejsca sie to bierze bo zaraz ktos cos zle przeczyta,zrozumie i bedzie problem na forum
sawi81 Napisano 9 Września 2013 Zgłoś Napisano 9 Września 2013 No i się potwierdziło. Jest vb na październik. a ma może ktoś przecieki z vb na listopad?
Justi_87 Napisano 9 Września 2013 Zgłoś Napisano 9 Września 2013 na przecieki na listopad to jeszcze raczej za wczesnie...
Gość miqhs Napisano 10 Września 2013 Zgłoś Napisano 10 Września 2013 Jakoś się przestałam przejmować loterią, a tu czas nieubłaganie mija. Wciąż nie mamy potwierdzenia z KCC, że papiery dotarły, spuszczają nas ciągle ze schodów. Zaczynam się robić nerwowa, skoro w październiku mają ruszać rozmowy. Dziecko w szkole i tak się modlę, żeby jakoś to sprawnie przeprowadzić. A jak u was nastroje?
Michalek Napisano 10 Września 2013 Zgłoś Napisano 10 Września 2013 Witam. Czy jest taka mozliwość, że mogę nie dostac w ogóle zaproszenia na rozmowę z konsulem? Mam numer chyba dość niski 4xxx, dokumenty wyslalem do ambasady w maju, ale na rozmowe jeszcze zaproszenia nie dostalem. Jest sie juz czym martwić czy czekac w spokoju?
leszekny Napisano 10 Września 2013 Zgłoś Napisano 10 Września 2013 Witam. Czy jest taka mozliwość, że mogę nie dostac w ogóle zaproszenia na rozmowę z konsulem? Mam numer chyba dość niski 4xxx, dokumenty wyslalem do ambasady w maju, ale na rozmowe jeszcze zaproszenia nie dostalem. Jest sie juz czym martwić czy czekac w spokoju? Hello A sprawdziles status na stronie https://www.dvlottery.state.gov/ESC/ Sprawdź skrzynkę spamowa, często tam lądują zaproszenia Gratuluje niskiego numeru
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.