andyopole Napisano 18 Marca 2014 Zgłoś Napisano 18 Marca 2014 Oj tam, zaraz infantylna. Do mamy chce i tyle... Chociaz jestem juz dziadkiem (podwojnym) tez chce do Mamy i Taty majacych dzieki Bogu po osiemdziesiat lat. Haneczka! Nie majstruj przy swoich postach!
haneczka019 Napisano 18 Marca 2014 Zgłoś Napisano 18 Marca 2014 Chciałam coś dopisać do poprzedniego wpisu i poszedł cały w p... andy, ale nie szukasz pomocy na forum jak uciec od żony . Mam nadzieję, że dziewczynie nie strzeli nic głupiego do głowy i nie narobi sobie kłopotów.
andyopole Napisano 18 Marca 2014 Zgłoś Napisano 18 Marca 2014 Chciałam coś dopisać do poprzedniego wpisu i poszedł cały w p... andy, ale nie szukasz pomocy na forum jak uciec od żony . czasem, jak mnie wkurzy, sie zastanawiam czy nie poszukac I miec cus na podoredziu.. .
haneczka019 Napisano 18 Marca 2014 Zgłoś Napisano 18 Marca 2014 czasem, jak mnie wkurzy, sie zastanawiam czy nie poszukac I miec cus na podoredziu.. . Jak już będziesz na granicy wytrzymałości, to daj znać na forum, my ci pomożemy . Własnie uświadomiłam sobie, jak bardzo mój nick jest infantylny . Na szczęście nikt tu nie wie, ile mam lat .
Joyanna Napisano 18 Marca 2014 Zgłoś Napisano 18 Marca 2014 czy wyraz "kinia" cos oznacza? Kinia (Babs Bunny, właśc. Barbara Ann Bunny) Jest najlepszą przyjaciółką Kinia, w którym jest bardzo zakochana. Różowa króliczka, z charakterystycznymi, fioletowymi kokardkami na uszach. Króliczka Lola (Lola Bunny)
andyopole Napisano 18 Marca 2014 Zgłoś Napisano 18 Marca 2014 Kinia (Babs Bunny, właśc. Barbara Ann Bunny) Jest najlepszą przyjaciółką Kinia, w którym jest bardzo zakochana. Różowa króliczka, z charakterystycznymi, fioletowymi kokardkami na uszach. Króliczka Lola (Lola Bunny) Fajny stworek...
Joyanna Napisano 18 Marca 2014 Zgłoś Napisano 18 Marca 2014 No nic nie nabijamy sie z dziewczyny,tylko realnie trzeba jej wytlumaczyc czym moga skonczyc sie jej pomysly na powrot do domu.
haneczka019 Napisano 18 Marca 2014 Zgłoś Napisano 18 Marca 2014 Kinia (Babs Bunny, właśc. Barbara Ann Bunny) Jest najlepszą przyjaciółką Kinia, w którym jest bardzo zakochana. Różowa króliczka, z charakterystycznymi, fioletowymi kokardkami na uszach. Króliczka Lola (Lola Bunny) No nic nie nabijamy sie z dziewczyny,tylko realnie trzeba jej wytlumaczyc czym moga skonczyc sie jej pomysly na powrot do domu. Joyanna, można próbować, tylko czy coś to da?
Joyanna Napisano 18 Marca 2014 Zgłoś Napisano 18 Marca 2014 Joyanna, można próbować, tylko czy coś to da? czytajac wiele postow autorki watku,mam czasem watpliwosci.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.