Justi_87 Napisano 5 Października 2013 Zgłoś Napisano 5 Października 2013 Jesli twoja dziewczyna ma licdncjat to jest to zdecydowanie university degree.
Dragony Napisano 6 Października 2013 Zgłoś Napisano 6 Października 2013 Justi-87 z tego co pisał ma licencjat i juz rozpoczęła magisterkę
KaeR Napisano 6 Października 2013 Zgłoś Napisano 6 Października 2013 Ale nie zaliczyła jeszcze chyba żadnego przedmiotu z magisterki więc UD.
karusek Napisano 6 Października 2013 Zgłoś Napisano 6 Października 2013 Justi-87 z tego co pisał ma licencjat i juz rozpoczęła magisterkę 12. What is the highest level of education you have achieved, as of today? - najwyższy osiagniety na dzien wypelnienia wniosku.
Dragony Napisano 6 Października 2013 Zgłoś Napisano 6 Października 2013 ok, ok W sumie dopiero październik, więc faktycznie ukończyć żadnego przedmiotu z magisterki jeszcze nie mogła - czyli faktycznie -> University Degree Ale jeśli w moim przypadku jest to drugi rok ( na stare lata zachciało się studiować ) i mam już skończone kilka przedmiotów to wybieram Some University Courses - zgadza się?
KaeR Napisano 6 Października 2013 Zgłoś Napisano 6 Października 2013 Ale jeśli w moim przypadku jest to drugi rok ( na stare lata zachciało się studiować ) i mam już skończone kilka przedmiotów to wybieram Some University Courses - zgadza się? Lepiej późno niż wcale. Tak, SUC. Tak pytają o tą edukację, że aż podejrzane...
ilya_ Napisano 6 Października 2013 Zgłoś Napisano 6 Października 2013 Wyksztalcenie zaznacza sie jako to co macie w momencie skladania. Jesli jestescie licencjatami, nie macie mgr to zanzaczacie lic. Jesli ktos rejestruje sie w DV np 15 pazdziernika, a mgr bedzie 16 pazdziernika...to tego mgr w momencie skladanie jeszcze nie ma.
Peter87 Napisano 6 Października 2013 Zgłoś Napisano 6 Października 2013 Wysłane Czekałem na znak, kiedy mam wysłać, dzisiaj rano dostałem taki znak, wiec zgłoszenie poszło
leszekny Napisano 6 Października 2013 Zgłoś Napisano 6 Października 2013 Wysłane Czekałem na znak, kiedy mam wysłać, dzisiaj rano dostałem taki znak, wiec zgłoszenie poszło A co to za znak dostałeś, pierwszy śnieg?
Dragony Napisano 6 Października 2013 Zgłoś Napisano 6 Października 2013 @ilya - to wszystko wiemy i jest ładnie, pięknie - ale widziałaś jakie są obecnie opcje we wniosku do wyboru? Jest ich troche wiecej - doszły takie jak: " Some University Courses" itp
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.