nicsieniedzieje Napisano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2014 Jeszcze 30 dni, miesiąc czekania, niecierpliwości i zaciskania kciuków. Mam nadzieję, że wszystkim z naszego forum uda się wylosować niskie numery
prem Napisano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2014 Za miesiąc zrobi sie gorąco na forum. Pamietam rok temu jak pierwszy raz brałem udział w loteri gdy po 1 maja na forum zrobił sie młyn a ja zazdrościlem tym którzy cieszyli sie z wylosowania. Rok temu było niewielu naszych rodaków którym sie udało, mam nadzieje ze w tym roku większej liczbie naszych dopisze szczęście.
tomey Napisano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2014 Coś bym powiedział, ale boję się, że kzielu znowu mnie nastraszy, że jak będę marudził to nic nie wygram
tomey Napisano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2014 No trochę późno, jestem już 40+ A propos, jest tu ktoś na forum w podobnym wieku i też czeka na wyniki 1 maja?
Dragony Napisano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2014 Podziwiam w takim wieku,,,warto marzyć qrna - w jakim wieku?? Ja rozumiem, że da 20-to latka człowiek po 40-tce to staruszek, ale bez przesady. Cała kupa życia jeszcze przed. Druga połowa i to ta bardziej świadoma @tomey - ja jestem
panki12 Napisano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2014 No trochę późno, jestem już 40+ A propos, jest tu ktoś na forum w podobnym wieku i też czeka na wyniki 1 maja? Witam, 40+ to piękny wiek ja również czekam na 1 maja więc nie jesteś osamotniony w oczekiwaniu. Pozdrawiam
tomey Napisano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2014 To wspaniale, że ludzie, z na pewno już sporym dorobkiem potrafią tak zaryzykować, aby coś zmienić w swoim życiu. To jest już nas troje, jeszcze parę osób się znajdzie i założymy klub seniora Dragony i panki12 podziwiam Was, choć siebie czasami uważam za "szaleńca", ale coraz częściej w dobrym tego słowa znaczeniu Chciałem napisać coś więcej, jednak po namyśle poczekam do 1 maja.
medeski Napisano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2014 To wspaniale, że ludzie, z na pewno już sporym dorobkiem potrafią tak zaryzykować, aby coś zmienić w swoim życiu. To jest już nas troje, jeszcze parę osób się znajdzie i założymy klub seniora Dragony i panki12 podziwiam Was, choć siebie czasami uważam za "szaleńca", ale coraz częściej w dobrym tego słowa znaczeniu Chciałem napisać coś więcej, jednak po namyśle poczekam do 1 maja. Jako 40+ wpisuje sie do klubu seniora
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.