andyopole Napisano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2014 ... Wskaż nam tylko drzwi, a przejdziemy przez nie sami Owszem moge na te drzwi pokazac ale niestety, klamka poki co, jest tylko z mojej strony...
Joanna3374 Napisano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2014 Nawet jak Ci sie nie uda to proponuje slub!!!! rozmowy jeszcze nie mialem, wiec wszystko da sie zalatwic. Jak dobrze zaplacisz to Nocy Poslubnej nie musi byc ;-P [dla informacji pracownikow Kentucky Consular Center i Ambasdy U.S. w Warszawie: Just joking ] hahaha,a ile to Waść chcesz zapłaty?
karusek Napisano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2014 hahaha,a ile to Waść chcesz zapłaty? no to moze tyle, co bym nie musial na ta nieszczesna emeryture odkladac + wycieczka do Urugwaju… a i jak tarcze do Delbany z '54 dorzucisz (wersja limitowana z czarnym kolkiem) to bedzie OK bo nigdzie nie moge znaleźć :-p
tomey Napisano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2014 Joanna3374 daj sobie spokój z karuskiem, za drogo Ci to wyjdzie. My razem zrobimy deal; jak mnie, to Ty za mnie, jak Ciebie, to ja z Tobą, bez żadnych opłat
Joanna3374 Napisano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2014 no to moze tyle, co bym nie musial na ta nieszczesna emeryture odkladac + wycieczka do Urugwaju… a i jak tarcze do Delbany z '54 dorzucisz (wersja limitowana z czarnym kolkiem) to bedzie OK bo nigdzie nie moge znaleźć :-p kurczę to bedzie problem a moze jednak z Noca Poslubna bez oplat !
karusek Napisano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2014 kurczę to bedzie problem a moze jednak z Noca Poslubna bez oplat ! ech, biore w ciemno!!!!! ale jak zdjecie zapodasz przed to bedzie OK (napisz na PRV);-P
andyopole Napisano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2014 ech, biore w ciemno!!!!! ale jak zdjecie zapodasz przed to bedzie OK (napisz na PRV);-P No to sie nam forumowe wesele szykuje. Zglaszam akces na staroste, bede piwnica z miodami zarzadzal...
karusek Napisano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2014 No to sie nam forumowe wesele szykuje. Zglaszam akces na staroste, bede piwnica z miodami zarzadzal... eeee tam miody od razu, w koncu wszystko dla kasy albo dla sexu, nie? :-P
lady_disaster Napisano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2014 odnosnie +40latkow, to maja w sobie wiecej zycia niz wspolczesni 20, 30 latkowie. Wiem CO mowie. if u know what I mean;D a odnosnie tematu, to moglby byc juz ten maj...
karusek Napisano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2014 odnosnie +40latkow, to maja w sobie wiecej zycia niz wspolczesni 20, 30 latkowie. Wiem CO mowie. if u know what I mean;D a odnosnie tematu, to moglby byc juz ten maj... i tak tez sie czuje. W marcu koty, w kwietniu psy, w maju MY.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.