karusek Napisano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2014 Na razie posprzątałam dom, żeby go wynająć i zastanawiam się, co mam zrobić z tym całym badziewiem nagromadzonym przez lata. Tymczasem upycham na strychu, ale to przerażające ile człowiek potrzebuje gratów (w tym zabawek) do szczęścia ))) Wydaje mi się, że po drugiej stronie oceanu tych "zabawek" będziesz mieć 10x więcej.
prem Napisano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2014 @medeski Jak sie żyje i mieszka w edynburgu? Mam zamiar sie tam wybrać? Byłem trochę w Anglii i obawiam sie ze szkocja jest identyczna Pewnie, że będzie. Nie byłam w Szkocji ale chyba wolę palmy Aha i mam pewien dylemat. Ten SSN to przychodzi kurierem jakimś pod ten adres podany w zgłoszeniu? A ty juz wygrałaś GC? Czy masz zamiar dopier w tym roku? hehe swoim optymizmem panujesz do USA ...zarazżasz niem. Tylko pamiętaj zeby sie 1 maja nie rozczarować. Ja w ubiegłym roku tak miałem dla tego teraz podchodzę do tego na luzie.
serafina Napisano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2014 Miqhs ma już GC w kieszeni Ja byłam w Edi tylko 2 tyg w wakacje i powiem tak - szaro buro i ponuro.... ale życie w pubach kwitło
medeski Napisano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2014 @medeski Jak sie żyje i mieszka w edynburgu? Mam zamiar sie tam wybrać? Byłem trochę w Anglii i obawiam sie ze szkocja jest identyczna A ty juz wygrałaś GC? Czy masz zamiar dopier w tym roku? hehe swoim optymizmem panujesz do USA ...zarazżasz niem. Tylko pamiętaj zeby sie 1 maja nie rozczarować. Ja w ubiegłym roku tak miałem dla tego teraz podchodzę do tego na luzie. Edynburg - piekne miasto. Oboje z zona mamy prace w swoich zawodach i pod wzgledem towrzysko - zawodowym jest tu super. Niestety jesli ktos lubi slonce to nie jest miejsce dla niego.
rzecze1 Napisano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2014 @medeski Jak sie żyje i mieszka w edynburgu? Mam zamiar sie tam wybrać? Byłem trochę w Anglii i obawiam sie ze szkocja jest identyczna Siema, Sam nic nie wiedziałem o tym kraju zanim tu przyjechałem, wydawało się, że UK jak UK, w Szkocji będzie to samo, a tak naprawdę to zupełnie inny kraj. I naprawdę piękny, Pzdr, - Lukasz
justka Napisano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2014 U kobiet nie ma kryzysu wieku średniego, jest przypływ bardzo fajnych emocji po 40. Ale nie jest tak, że ma się więcej energii niż 20latkowie, no chyba że nie macie dzieci Trzymam za was kciuki, my lecimy już w wakacje, stres jest. Miqhs kochana powiedz mi prosze czy Ty zostałas juz wylosowana dv2014 czy oczekujesz na wyniki dv2015? Hejka.Moze zrobimy sobje takie fajne forum od 1 maja dla wszystkich wylosowanych badz tez nie.Kazdy by mogl pisac czy los sie umiechnął do niektorych.Co myslicie?
tomey Napisano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2014 O miqhs jest nie tylko wylosowana ale nawet ma już bilet, i nie długo zacznie nam podrzucać swoje fotki ze słonecznej Kalifornii Dzielić się swoim szczęściem lub nie po 1 maja możemy w tym wątku.
justka Napisano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2014 Tomey super,ze mnie oswieciles jesli chodzi o miqhs bo nie wiedzialam jak to jest z nią.Wiec goraco gratuluje i zycze wszystkim wygranej .Więc odliczamy dni.TYomey a jak jest z Tobą,rowniez oczekujesz do 1 maja?
tomey Napisano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2014 Siedzę jak na szpilkach i to już jest mój drugi raz, kiedy czekam na 1 maja A u Ciebie justka, jak się sprawy mają?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.