Skocz do zawartości

Loteria Wizowa Dv 2015

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 723
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Na razie posprzątałam dom, żeby go wynająć i zastanawiam się, co mam zrobić z tym całym badziewiem nagromadzonym przez lata. Tymczasem upycham na strychu, ale to przerażające ile człowiek potrzebuje gratów (w tym zabawek) do szczęścia :))))

Wydaje mi się, że po drugiej stronie oceanu tych "zabawek" będziesz mieć 10x więcej. :)

Napisano

@medeski

Jak sie żyje i mieszka w edynburgu? Mam zamiar sie tam wybrać? Byłem trochę w Anglii i obawiam sie ze szkocja jest identyczna

Pewnie, że będzie. Nie byłam w Szkocji ale chyba wolę palmy :)

Aha i mam pewien dylemat.

Ten SSN to przychodzi kurierem jakimś pod ten adres podany w zgłoszeniu?

A ty juz wygrałaś GC? Czy masz zamiar dopier w tym roku?:) hehe swoim optymizmem panujesz do USA ...zarazżasz niem. Tylko pamiętaj zeby sie 1 maja nie rozczarować. Ja w ubiegłym roku tak miałem dla tego teraz podchodzę do tego na luzie.

Napisano

@medeski

Jak sie żyje i mieszka w edynburgu? Mam zamiar sie tam wybrać? Byłem trochę w Anglii i obawiam sie ze szkocja jest identyczna

A ty juz wygrałaś GC? Czy masz zamiar dopier w tym roku? :) hehe swoim optymizmem panujesz do USA ...zarazżasz niem. Tylko pamiętaj zeby sie 1 maja nie rozczarować. Ja w ubiegłym roku tak miałem dla tego teraz podchodzę do tego na luzie.

Edynburg - piekne miasto. Oboje z zona mamy prace w swoich zawodach i pod wzgledem towrzysko - zawodowym jest tu super. Niestety jesli ktos lubi slonce to nie jest miejsce dla niego.

Napisano

@medeski

Siema,

Sam nic nie wiedziałem o tym kraju zanim tu przyjechałem, wydawało się, że UK jak UK, w Szkocji będzie to samo, a tak naprawdę to zupełnie inny kraj. I naprawdę piękny,

Pzdr,

- Lukasz

Napisano

U kobiet nie ma kryzysu wieku średniego, jest przypływ bardzo fajnych emocji po 40.

Ale nie jest tak, że ma się więcej energii niż 20latkowie, no chyba że nie macie dzieci :)

Trzymam za was kciuki, my lecimy już w wakacje, stres jest.

Miqhs kochana powiedz mi prosze czy Ty zostałas juz wylosowana dv2014 czy oczekujesz na wyniki dv2015?

Hejka.Moze zrobimy sobje takie fajne forum od 1 maja dla wszystkich wylosowanych badz tez nie.Kazdy by mogl pisac czy los sie umiechnął do niektorych.Co myslicie?

Napisano

O miqhs jest nie tylko wylosowana ale nawet ma już bilet, i nie długo zacznie nam podrzucać swoje fotki ze słonecznej Kalifornii :)

Dzielić się swoim szczęściem lub nie po 1 maja możemy w tym wątku.

Napisano

Tomey super,ze mnie oswieciles jesli chodzi o miqhs bo nie wiedzialam jak to jest z nią.Wiec goraco gratuluje i zycze wszystkim wygranej .Więc odliczamy dni.TYomey a jak jest z Tobą,rowniez oczekujesz do 1 maja?

Napisano

Siedzę jak na szpilkach i to już jest mój drugi raz, kiedy czekam na 1 maja :)

A u Ciebie justka, jak się sprawy mają?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...