Skocz do zawartości

Nowe Zasady International Experience Canada 2014

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

CV nalezy miec takie jak na stronie przedstawione ,do pracy wakacyjnej tak samo nalezy miec CV

http://www.canadainternational.gc.ca/poland-pologne/experience_canada_experience/resume.aspx

nie nalezy uzywac w kompasie,aplikacjach polskich znakow

oplata karta kredytowa jest latwa,dlatego tez uzytkownicy pilnuja numerow-kart aby nikt inni nie placil nimi ..Beda tez wiedziec po numerze ze to jest Twoja oplata a nie kogos innego :)

tak wiec pozniej zaswiadczenie o niekralnosci bedzie potrzebne a teraz skan CV,paszportu :)

co do czasu to mielismy juz zmiane czasu i bedzie to chyba 16 godz ;) jesli w Ottawie bedzie 10 :)

moze ktos na stronie to poprawi :)

"nie nalezy uzywac w kompasie,aplikacjach polskich znakow" czy w dołączonym CV także?

• Odpowiedzi 448
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Słuchajcie bo mnie już fiksuje od tego wszystkiego...- odnośnie tych 150$: czy jak chce to zrobić z credit card to muszę to przelać w CAD?, a jak chcę online bank transfer to mogę w PLN? I czy wogole mogę przez szybki transfer bo tu coś o Poczcie Polskiej zamiast tego wcisnęli.. Proszę napiszcie czy mogę poprzez szybki transfer bez przewalutowywania Pozdrawiam i Życzę Powodzenia:)

Napisano

Karta plac i juz. O zadna walute nie musisz się już martwić. Płacisz polska karta a oni dostaja w $. Tak jakbyś kupowal cos on ebay. Automatycznie wyswietli ci się info ze payment has been processed, oto twoje potwierdzenie.

Napisano
Oczywiscie pamietajmy ze trzeba takze zeskanowac strony na ktorych sa pieczatki, czy inne visy.

Jak to rozumieć ?

Ja mam np 2 paszporty, w starym mam tylko vize turystyczną do USA, w nowym - biometrycznym nie mam zupełnie nic.

Napisano

co do danych to maja byc wpisane takie jak w paszporcie

Przy wypełnianiu aplikacji należny zwrócić uwagę na to aby Nazwisko (Family Names) i Imiona – pierwsze i drugie (Given Names(s)) , numer paszportu i datę urodzenia były identyczne jak w paszporcie. Wszystkie aplikacje złożone w dniu 18 grudnia 2013 r. lub w terminie późniejszym, otrzymają odmowę - jeśli Nazwisko (Family Names) i Imiona – pierwsze i drugie (Given Names(s)) , numer paszportu i datę urodzenia nie będą identyczne jak w paszporcie. Data urodzenia musi być wpisana do aplikacji w formacie wymagane w aplikacji IEC bez względu na format jaki jest w paszporcie.

http://www.canadainternational.gc.ca/poland-pologne/experience_canada_experience/application_guide-guide_demande.aspx?lang=pol

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...