sandra_ss Napisano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2014 CV nalezy miec takie jak na stronie przedstawione ,do pracy wakacyjnej tak samo nalezy miec CV http://www.canadainternational.gc.ca/poland-pologne/experience_canada_experience/resume.aspx nie nalezy uzywac w kompasie,aplikacjach polskich znakow oplata karta kredytowa jest latwa,dlatego tez uzytkownicy pilnuja numerow-kart aby nikt inni nie placil nimi ..Beda tez wiedziec po numerze ze to jest Twoja oplata a nie kogos innego tak wiec pozniej zaswiadczenie o niekralnosci bedzie potrzebne a teraz skan CV,paszportu co do czasu to mielismy juz zmiane czasu i bedzie to chyba 16 godz jesli w Ottawie bedzie 10 moze ktos na stronie to poprawi "nie nalezy uzywac w kompasie,aplikacjach polskich znakow" czy w dołączonym CV także?
kocyk** Napisano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2014 Słuchajcie bo mnie już fiksuje od tego wszystkiego...- odnośnie tych 150$: czy jak chce to zrobić z credit card to muszę to przelać w CAD?, a jak chcę online bank transfer to mogę w PLN? I czy wogole mogę przez szybki transfer bo tu coś o Poczcie Polskiej zamiast tego wcisnęli.. Proszę napiszcie czy mogę poprzez szybki transfer bez przewalutowywania Pozdrawiam i Życzę Powodzenia:)
alex_jbo Napisano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2014 Karta plac i juz. O zadna walute nie musisz się już martwić. Płacisz polska karta a oni dostaja w $. Tak jakbyś kupowal cos on ebay. Automatycznie wyswietli ci się info ze payment has been processed, oto twoje potwierdzenie.
MisiaBella Napisano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2014 Zmieniła się informacja na stronie ambasady International Experience Canada will open on Tuesday, April 8th, 2014, at 4:00 p.m. Warsaw time.
sly6 Napisano 8 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2014 to dobrze ze sie zmienila sandra co do CV to nic nikt nie pisal aby nie uzywac .
Pacowsky Napisano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2014 Oczywiscie pamietajmy ze trzeba takze zeskanowac strony na ktorych sa pieczatki, czy inne visy. Jak to rozumieć ? Ja mam np 2 paszporty, w starym mam tylko vize turystyczną do USA, w nowym - biometrycznym nie mam zupełnie nic.
sly6 Napisano 8 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2014 skanujesz wazny paszport ten biometryczny
sly6 Napisano 8 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2014 co do danych to maja byc wpisane takie jak w paszporcie Przy wypełnianiu aplikacji należny zwrócić uwagę na to aby Nazwisko (Family Names) i Imiona – pierwsze i drugie (Given Names(s)) , numer paszportu i datę urodzenia były identyczne jak w paszporcie. Wszystkie aplikacje złożone w dniu 18 grudnia 2013 r. lub w terminie późniejszym, otrzymają odmowę - jeśli Nazwisko (Family Names) i Imiona – pierwsze i drugie (Given Names(s)) , numer paszportu i datę urodzenia nie będą identyczne jak w paszporcie. Data urodzenia musi być wpisana do aplikacji w formacie wymagane w aplikacji IEC bez względu na format jaki jest w paszporcie. http://www.canadainternational.gc.ca/poland-pologne/experience_canada_experience/application_guide-guide_demande.aspx?lang=pol
alex_jbo Napisano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2014 Czy ktos z Was dostal juz instrukcje zaplaty? Moj status - not available
sly6 Napisano 8 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2014 narazie ludzie czekaja a dostalas jakis numer?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.