Gość Napisano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2014 gdy zobaczyłem przemówienie prezydenta postanowiłem że poczekam aż wybory wygra republikanin Heh... właśnie... przemówienie prezydenta - to jedyny szczegół, który mogliby byli pominąć na moim własnym zaprzysiężeniu. Ale pomijając przemówienie, moje osobiste doświadczenie było jak najbardziej pozytywne i jak najbardziej warte całego 'zachodu'. Były również momenty wzruszające (opowieści osób, które były chętne podzielić się swoimi historiami emigracji i na koniec ceremonii piosenka "I'm Proud To Be an American"). Co do ubiorów, to wolałabym zobaczyć kogoś w garniturze, nawet z takim amerykańskim krawacikiem, niż kobitke, którą miałam okazję zobaczyć - widoczna nadwaga, czerwone stripper shoes, obcisła, o dwa rozmiary za mała kiecka w panterkę i rozczochrana czupryna... pani wyglądała, jakby właśnie skończyła nocną zmianę...
Gość Napisano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2014 A co do pani z oryginalnym ogłoszeniem, to może lepiej było by poszukać na portalach randkowych... tam pewnie łatwiej o jakieś konkretne odpowiedzi na takie ogłoszenia
Gość Violonczela Napisano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2014 kazdy moze szukac swojego szczescia gdzie chce .
andyopole Napisano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2014 kazdy moze szukac swojego szczescia gdzie chce . Np. w Oregonie.... :-) ;-) :-D
ilya_ Napisano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2014 Bez zdjęć ogłoszenie nie ważne ? Poza tym obywatele USA w tym wieku ściągają 20-letnie Filipinki (serio - poczytajcie VJ).... Tak !, a potem wychodzą na tym jak Zabłocki na mydle. Te Filipinki znane sa z tego, ze lubia kase pompowac w swoja ogromna rodzine na Filipinach + ew. sciagniecie ich do us lub europy. Ja slyszalem, ze wsrod polakow 35-50 modne sa TAKZE mlode ukrainki. (gotowanie, sprzatanie, siedzenie cicho.....)
karina Napisano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2014 Dobre... To teraz ja cos dodam: Mialam klienta, juz obywatel hamerykanski, lat jakies 45-47, mily (nawet), symaptyczny (w miare), urodziwy (niekoniecznie, ale to kwestia gustu), inteligentny - i tutaj zaczely sie schody.. Otoz mowi mi on mniej wiecej tak: Ja to obywatel jestem a wie Pani co to znaczy? Ze moge miec kazda babke. K-A-Z-D-A. Tylko paszportem machne w polskim sklepie i normalnie kazda zaczyna ze mna rozmowe. Ja to za malzenstwo normalnie ze dwie dychy wezme. I musi gotowac i sprzatac, zeby mi sie oplacilo, bo ja obywatel jestem. I tak sobie mysle, ze to, ze bozia ma roznych lokatorow to juz wiemy, ale jakie ludzie maja wysokie mniemanie o sobie jak juz maja hamerykanski paszport to az dziwne. Nie przypominam sobie zebym w polskim sklepie widziala kogos machajacego paszportem (fakt, rzadko tam jezdze), ba, w Saks czy w Barneys nikt paszportami nie macha, a tutaj tak sie pan ceni...
kzielu Napisano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2014 Tak !, a potem wychodzą na tym jak Zabłocki na mydle. Te Filipinki znane sa z tego, ze lubia kase pompowac w swoja ogromna rodzine na Filipinach + ew. sciagniecie ich do us lub europy. To to maly problem - zwykle zwijaja sie po kilku miesiacach od delikwenta. Niemniej jednak fakt faktem ze sciagaja ich w ilosciach hurtowych. Na zdrowy rozsadek, to w sumie im sie wcale nie dziwie...
andyopole Napisano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2014 Kolega sprowadzil sobie Ukrainke. Laska ze wszyscy sie ogladali za nia. Wzieli slub, kupili dom I te wszystkie rzeczy, ktore sie normalnie zaczyna miec po zmianie stanu cywilnego z kawalerskiego na malzenski. Gdy tylko dostala GC slad po niej zaginal. Odnalazla sie gdy zajarzyla ze jest zona I nalezy sie jej polowa majatku. Oskubala go do ostatniej koszuli I tyle ja widzieli. gdyby chlopak nie zarabial dobrze w IBM jako inzynier to chyba by pod mostem wyladowal....
Nigella Napisano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2014 Ja dowiedzialam sie od znajomych - i nie wierzylam dopoki nie zobaczylam - ze istnieje cos takiego jak katalog zon - z Polski, Ukrainy, itd. Sa zreszta strony internetowe typu "zona z Rosji", gdzie mozna sobie taka zone wybrac… Co mnie uderzylo - wiele dziewczyn jest naprawde pieknych. Nie moga sobie nikogo znalezc u siebie czy po prostu wszystko jedno jaki chlop... byle z hamerykanskim paszportem?
kzielu Napisano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2014 To ostatnie. Nie uwierze ze te całkiem nie krzywe dziewczyny z Filipin zakochują się nagle w - za przeproszeniem - starych dziadach...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.