KaeR Napisano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2014 To czytałem. Myślałem, że gdzieś wyszło, że gej. :-)
Misuzu Napisano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Napisano 24 Grudnia 2014 Ja myśle ze ta baba to ona moze kasę za udział dostała? I dlatego takie show robią haha jest juz na YouTube? Ten nowy odcinek, postaram sie znaleźć, bo tlc ciagle mi sie wyłącza
KaeR Napisano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Napisano 24 Grudnia 2014 Ja myśle ze ta baba to ona moze kasę za udział dostała? I dlatego takie show robią haha jest juz na YouTube? Ten nowy odcinek, postaram sie znaleźć, bo tlc ciagle mi sie wyłącza Nie na YT. Jak wpiszesz 90 day fiance online beda strony z linkami. Jesli masz w USA kablowke, to ogladasz prawie legalnie.
Misuzu Napisano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Napisano 24 Grudnia 2014 Obejrzałam na YouTube. Większość historii sie ładnie zakończyła, ale ten Mohamed to sciema. Oni mieli umowę a do serialu musieli zrobic tez jakies show
serafina Napisano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Napisano 26 Grudnia 2014 Trzymam kciukersy za te pary. W niedziele na TLC beda wywiady z nimi
haneczka019 Napisano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2015 [/YT]https://www.youtube.com/watch?v=AaviIMPdyVI[\YT] Eee, no Mohamed kocha Danielle, skoro tak mówi, a jeśli z nią nie sypia to na pewno dlatego, że mu religia nie pozwala .
Paulina_89 Napisano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 4 Stycznia 2015 Eee, no Mohamed kocha Danielle, skoro tak mówi, a jeśli z nią nie sypia to na pewno dlatego, że mu religia nie pozwala . na jego miejscu tez bym sobie wymyslila religie ktora mi nie pozwala
KaeR Napisano 19 Września 2016 Zgłoś Napisano 19 Września 2016 Odgrzebuje... Nie widzialam nigdy tego programu, ale pewnie jak i wszystkie inne programy - ten tez jest rezyserowany XD To na 100%, ale przy takim odchyle, to rezyserowi nalezaloby sie Emmy, jesli tak naprawde to sa normalne pary... Program jest tak zenujacy, ze az czasem nie moge patrzec. To troche jak ruszajacy sie zab w dziecinstwie. Choc bolao to sie jezykiem zab ruszalo. Ogladalismy z mezem nowe odcinki i nas tez Rosjanka rozwala na maxa. Przynajmniej bedzie unosic sie na wodzie jakby cos sie stalo. Zawartosc plastiku 88%. Marokanczyk sciemnia. Bylem w glownych miastach w Maroku i nie bylo takiego cisnienia na zasady. W pierwszej restauracji po przylocie do Maroka byly prostytutki, w Marakeszu podczas ramadanu alkohol sie lal strumieniami w klubie, a geje normalnie sobie siedzieli w restauracjiw Tangierze. Poprostu koles nie wiedzial, jak dziewczyna wyglada od szyi w dol i rozwaza czy warto sie poswiecic dla GC. ;>
pelasia Napisano 19 Września 2016 Zgłoś Napisano 19 Września 2016 Marokanczyk to tak jak Mohamed z Daniella, kombinuja jak tu sie do USA przeprowadzic i wybirali takie troche sieroty zyciowe z kompleksami.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.