Skocz do zawartości

90 Day Fiance Tlc

KasiaHania

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 354
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano
5 minut temu, jkb napisał:

Solidny dumpster fire na wielu frontach.

aj tam...posmiac sie mozna...w szczegolnosci z tej pani i mlodego chlopaka z nigerii.....

Napisano
9 minut temu, ilya_ napisał:

aj tam...posmiac sie mozna...w szczegolnosci z tej pani i mlodego chlopaka z nigerii.....

I solidny "second hand embarrassment", jak to ktos tu pieknie opisal ;) 

• 1 miesiąc później...
Napisano

Jorge od Anfisy dostal wyrok na 2.5 roku ... nie powiem, zal mi go. A za co? Mial samochod przeladowany trawa i ktos go podkablowal... btw. nie ta trawa co ogrodnik kosi, tylko ta trawa, ktora kosi ogrodnika :P 

Napisano
3 godziny temu, Paulina_89 napisał:

Jorge od Anfisy dostal wyrok na 2.5 roku ... nie powiem, zal mi go. A za co? Mial samochod przeladowany trawa i ktos go podkablowal... btw. nie ta trawa co ogrodnik kosi, tylko ta trawa, ktora kosi ogrodnika :P 

Zawiasy? Czy idzie do pierdla? ;)

Napisano
4 godziny temu, Paulina_89 napisał:

To musi być jakaś stara, nieaktualna historia, gdyż od stycznia 2018 roku marycha jest wpełni legalna w Kalifornii (gdzie Jorge mieszka i prowadzi swój business).

Napisano
13 minut temu, RobertNYc napisał:

To musi być jakaś stara, nieaktualna historia, gdyż od stycznia 2018 roku marycha jest wpełni legalna w Kalifornii (gdzie Jorge mieszka i prowadzi swój business).

Jasne, tyle ze nie jest legalna na poziomie federalnym (szczegolow historii nie znam ale wszystko zalezy do kogo go podkablowali).

Napisano

ALE oni go z tego co wiem złapali poza granicami Californi, zdaje sie ze w AR.

Edit:

tak, nie myliłam sie.

http://www.tmz.com/2018/09/08/90-day-fiance-jorge-nava-sentenced-weed-bust-wife-staying/

Juz siedzi w pierdlu, Anfisa o tym mówiła na YouTube juz jakis czas temu. Proszę sie nie pultac, ze tmz, wg zony jorga oni jako jedyni zrobili z nim wywiad i napisali tak jaka jest prawda.

Napisano
33 minuty temu, Patipitts napisał:

ALE oni go z tego co wiem złapali poza granicami Californi, zdaje sie ze w AR.

Edit:

tak, nie myliłam sie.

http://www.tmz.com/2018/09/08/90-day-fiance-jorge-nava-sentenced-weed-bust-wife-staying/

Juz siedzi w pierdlu, Anfisa o tym mówiła na YouTube juz jakis czas temu. Proszę sie nie pultac, ze tmz, wg zony jorga oni jako jedyni zrobili z nim wywiad i napisali tak jaka jest prawda.

Z tego co tam piszą, wynika ze i tak miał sporo szczęścia, bo za próbę sprzedaży 293 funtów marychy max wyrok to mógł być 24 lata.

Chłopisko widocznie musi byc zdesperowany i za wszelką chce zatrzymać przy sobie tą ruską maszkarę.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...