jkb Napisano 20 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 20 Sierpnia 2018 25 minut temu, ilya_ napisał: ogladaliscie wczoraj 90 day ? Solidny dumpster fire na wielu frontach.
ilya_ Napisano 20 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 20 Sierpnia 2018 5 minut temu, jkb napisał: Solidny dumpster fire na wielu frontach. aj tam...posmiac sie mozna...w szczegolnosci z tej pani i mlodego chlopaka z nigerii.....
jkb Napisano 20 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 20 Sierpnia 2018 9 minut temu, ilya_ napisał: aj tam...posmiac sie mozna...w szczegolnosci z tej pani i mlodego chlopaka z nigerii..... I solidny "second hand embarrassment", jak to ktos tu pieknie opisal
Paulina_89 Napisano 26 Września 2018 Zgłoś Napisano 26 Września 2018 Jorge od Anfisy dostal wyrok na 2.5 roku ... nie powiem, zal mi go. A za co? Mial samochod przeladowany trawa i ktos go podkablowal... btw. nie ta trawa co ogrodnik kosi, tylko ta trawa, ktora kosi ogrodnika
jkb Napisano 27 Września 2018 Zgłoś Napisano 27 Września 2018 3 godziny temu, Paulina_89 napisał: Jorge od Anfisy dostal wyrok na 2.5 roku ... nie powiem, zal mi go. A za co? Mial samochod przeladowany trawa i ktos go podkablowal... btw. nie ta trawa co ogrodnik kosi, tylko ta trawa, ktora kosi ogrodnika Zawiasy? Czy idzie do pierdla?
RobertNYc Napisano 27 Września 2018 Zgłoś Napisano 27 Września 2018 4 godziny temu, Paulina_89 napisał: Jorge od Anfisy dostal wyrok na 2.5 roku ... nie powiem, zal mi go. A za co? Mial samochod przeladowany trawa i ktos go podkablowal... btw. nie ta trawa co ogrodnik kosi, tylko ta trawa, ktora kosi ogrodnika To musi być jakaś stara, nieaktualna historia, gdyż od stycznia 2018 roku marycha jest wpełni legalna w Kalifornii (gdzie Jorge mieszka i prowadzi swój business).
kzielu Napisano 27 Września 2018 Zgłoś Napisano 27 Września 2018 13 minut temu, RobertNYc napisał: To musi być jakaś stara, nieaktualna historia, gdyż od stycznia 2018 roku marycha jest wpełni legalna w Kalifornii (gdzie Jorge mieszka i prowadzi swój business). Jasne, tyle ze nie jest legalna na poziomie federalnym (szczegolow historii nie znam ale wszystko zalezy do kogo go podkablowali).
Patipitts Napisano 27 Września 2018 Zgłoś Napisano 27 Września 2018 ALE oni go z tego co wiem złapali poza granicami Californi, zdaje sie ze w AR. Edit: tak, nie myliłam sie. http://www.tmz.com/2018/09/08/90-day-fiance-jorge-nava-sentenced-weed-bust-wife-staying/ Juz siedzi w pierdlu, Anfisa o tym mówiła na YouTube juz jakis czas temu. Proszę sie nie pultac, ze tmz, wg zony jorga oni jako jedyni zrobili z nim wywiad i napisali tak jaka jest prawda.
RobertNYc Napisano 27 Września 2018 Zgłoś Napisano 27 Września 2018 33 minuty temu, Patipitts napisał: ALE oni go z tego co wiem złapali poza granicami Californi, zdaje sie ze w AR. Edit: tak, nie myliłam sie. http://www.tmz.com/2018/09/08/90-day-fiance-jorge-nava-sentenced-weed-bust-wife-staying/ Juz siedzi w pierdlu, Anfisa o tym mówiła na YouTube juz jakis czas temu. Proszę sie nie pultac, ze tmz, wg zony jorga oni jako jedyni zrobili z nim wywiad i napisali tak jaka jest prawda. Z tego co tam piszą, wynika ze i tak miał sporo szczęścia, bo za próbę sprzedaży 293 funtów marychy max wyrok to mógł być 24 lata. Chłopisko widocznie musi byc zdesperowany i za wszelką chce zatrzymać przy sobie tą ruską maszkarę.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.