marcinGD Napisano 19 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Właaśnie czytam pdf z tych linków , szkoda, że English ale i tak super, wielkie dzięki, wczytam się w to bardziej i podejmę jakieś kroki bo widzę dane kontaktowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 jak widzisz pare min szukania i masz juz jakis kontakt a to duzoo jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzecze1 Napisano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Boze Wszechmogacy... Duch w narodzie jak widac nie ginie. Co by nie mowic, umililes mi podroz kolego forumowiczu Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinGD Napisano 25 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Znalazłem host family w Santa Clarita I szkołę 5 mil od domu. Szkoła ma panią która zajmuje się tylko i20 powiedziała mi ładnie co I jak muszę dostarczyć , w jaki sposób I do kiedy do tego współpracuje z rodziną goszczącą także już wszystko załatwione :)mówiła, że do czerwca muszę wszystko wysłać w tym niestety TOEFL JUNIOR ale trudno egzamin 13 maja więc powinienem zdążyć się przygotować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Super! Gratuluje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinGD Napisano 25 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 tak ale taka impreza wymaga $30.000 żebym dostał wizę. no cóż ciężko, ale damy radę, wgle oglądałem dziś fajny film troszkę nijak się zakończył niby dobrze ale no hmmm... like crazy związane z tematem, rolę drugo planową gra Jennifer Laurence ( chyba dobrze napisałem xD ) podobał mi się, jak ktoś lubi popatrzeć na słodkie zakochane międzynarodowe pary to polecam haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Przez te $30,000 rozumiem, ze bedziesz w prywatnej szkole? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinGD Napisano 26 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Nie. $ 12000 rodzina goszcząca no rok a $14700 za szkołę reszta to bilety i drobne kieszonkowe, jakbym miał poniżej tej kwoty , szkoła i ambasada mogliby stwierdzić, że nie stać mnie na naukę w Stanach. Nie ukrywam, że jest to życie naddość wysokim poziomie bo rodzinka bogata szkoła okej, a osiedle bogate . Podoba mi się ta Santa Clarita w sumie chciałbym tam kiedyś zamieszkać, zdala od szumu i hałasu LA i stosunkowo blisko bo 50 mil do Downtown LA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 A z czego się będziesz utrzymywał? Z tego, co zapłacisz rodzinie goszczącej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Smieszny jestes. W porownaniu do innych czesci okolo LA, w downtown nie ma specjalnie duzo ciekawego. Ale sam pojedziesz, zobaczysz. Joanna, przewaznie rodzina goszczaca pokrywa jedzenie, transport do szkoly, itp. Sam bedzie musial wykupic ubezpieczenie, przylot, ewentualnie jakies atrakcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.