katlia Napisano 1 Maja 2014 Zgłoś Napisano 1 Maja 2014 No pelasiu, twoj maz jest najwyrazniej nieprzecietny!
KaeR Napisano 1 Maja 2014 Zgłoś Napisano 1 Maja 2014 Prywatnie to oczywiscie im sie cos ciagle nie podoba. Jeden przyklaskuje obamacare a inny bedzie mowil, ze to zamach na jego konstytucyjna wolnosc. Jednak nie czuje jakiejs strasznej atmosfery narzekania. Moja dziewczyna tez chce wiac i juz przegladala informacje, ile po slubie trzeba czekac na polski paszport, zeby mogla pracowac w UE.
katlia Napisano 1 Maja 2014 Zgłoś Napisano 1 Maja 2014 No, fakt, nie ma atmosfery narzekania. "Moja dziewczyna tez chce wiac i juz przegladala informacje, ile po slubie trzeba czekac na polski paszport, zeby mogla pracowac w UE" - LOL. Ja tez od czasu do czasu namawiam moje dzieci zeby sobie wyrobily polskie paszporty wlasnie zeby miec mozliwosc pracy w UE.
kzielu Napisano 1 Maja 2014 Zgłoś Napisano 1 Maja 2014 Ja na wpol powaznie sie zastanawialem nad polskim paszportem dla mojej corki - zeby na studia przyjechala ;-)
pelasia Napisano 1 Maja 2014 Zgłoś Napisano 1 Maja 2014 No pelasiu, twoj maz jest najwyrazniej nieprzecietny! Oj tak, nieprzecietny to on jest Kaer, moj tez juz kombinowal jakby tu sobie wyjechac napare lat do UE.
KaeR Napisano 1 Maja 2014 Zgłoś Napisano 1 Maja 2014 Kear, moj tez juz kombinowal jakby tu sobie wyjechac napare lat do UE. Moze on z Toba dla polskiego paszportu jest?
pelasia Napisano 1 Maja 2014 Zgłoś Napisano 1 Maja 2014 Moze on z Toba dla polskiego paszportu jest? Kurcze, no teraz to sie wydalo
katlia Napisano 1 Maja 2014 Zgłoś Napisano 1 Maja 2014 He, he. Nie smiejcie sie. Slyszalam, ze po wejsciu Polski do UE, byly dlugie kolejki po paszporty polskie w Izraelu!
pelasia Napisano 1 Maja 2014 Zgłoś Napisano 1 Maja 2014 Poza tym w niektore miejsca lepiej na polskim paszporcie wjechac niz na amerykanskim.
KaeR Napisano 1 Maja 2014 Zgłoś Napisano 1 Maja 2014 Ja na wpol powaznie sie zastanawialem nad polskim paszportem dla mojej corki - zeby na studia przyjechala ;-) Ktos tu probuje zaoszczedzic. ;>
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.