sly6 Napisano 22 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Napisano 22 Czerwca 2015 Ja moge miec zaswiadczenie ze swojego miejsca zamieszkania-rejonu Sadu i tak samo jest to akceptowane wazne aby bylo wazne
KasiaOna Napisano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 22 Czerwca 2015 z rana wizyta w ambasadzie, trzymajcie wszyscy kciuki bardzo mocno!!
gazobeton Napisano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 22 Czerwca 2015 z rana wizyta w ambasadzie, trzymajcie wszyscy kciuki bardzo mocno!! Daj znać po rozmowie. Ciekawi mnie jak i czy w ogóle ta ich awaria bedzie miała wpływ na wydanie wizy. http://travel.state.gov/content/travel/english/news/technological-systems-issue.html
Logan Napisano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2015 Zadam pewnie pytanie z gatunku czy 2x2 = 4 ale termin rozmowy tuż tuż i nie chce mieć żadnej wtopy. Na stronie ustraveldocs jeżeli chcę odebrać paszporty w ich placówce to wpisuje adres placówki?! Aaa i jedno ważne pytanie: czy może być odpis świadectwa maturalnego czy musi być oryginał?
Gary Napisano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2015 Mi dziś został równy tydzień do rozmowy także też opiszę swoje wrażenia po rozmowie
Logan Napisano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2015 kopia + oryginał do wglądu Nie chodzi mi o kopie. Po maturze za moich czasów dostawało się 3 urzędowe swiadectwa z wszelkimi pieczątkami. Na jednym było napisane oryginał, a na 2 pozostałych odpis. Mam tylko odpis i pytam czy wystarczy. Odpis to nie kopia, to dokument urzędowy. Pozdrawiam.
gazobeton Napisano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2015 Czy dobrze kojarzę że zaporszenia przychodzą 24go, każdego miesiąca?
KasiaOna Napisano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2015 miałam na 8 ale weszłam coś o 7.20, sprawdzanie TNT i dalsza częśc budynku. Tam papiery i co mnie zaskoczyło wzieli ode mnie tylko kopie dyplomu uczelni zaświadczenie o niekaralności i zupełny akt urodzenia. A tyle papierów miałam przygotowane Podróż do kasy i oczekiwanie na skanowanie linii papilarnych. I dalsze oczekiwanie. Niektórzy przy wejsciu dostali zieloną kartke z informacją o awarii. Ja tego nie dostałam. Pani przy 13 okienku poinformowała ze na tej zielonej kartce pisało o awarii i ze będa opóżnienia w doręczeniu paszportów i czy mam plany leciec juz w najblizszym czasie bo nie wiadomo kiedy system ruszy i nie wiadomo kiedy bedą mogli drukować wizy. Potem rozmowa i odziwo nie z Panią Konsul tylko z Panem Konsulem! ale bardzo sympatyczny Pan. Przysięga skanowanie lewej ręki|(i tez sie zacinał system) pytania typu, gdzie jade, jakie studia skończyłam, co teraz robie i jaki jest mój angielski. Po wszystkim pogratulował gdyż dostałam zieloną karte!! : D:D
yasec Napisano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2015 Witam na forum. Jeżeli komuś się nie spieszy do USA to znalazłem tańszy środek komunikacji. Rejs transatlantycki z Londynu do Tampy - 13 dni już od 699 € za 2 osoby Szkoda że przez ten czas dokumenty nie mogą "iść" na podany adres, była by oszczędność czasu i pieniędzy na noclegu.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.