glimi Napisano 1 Września 2015 Zgłoś Napisano 1 Września 2015 eeee....kurde zawiodłem się ja sobie całą drogę do warszawy układałem historyjkę jaki to USA cudowny i wspaniały kraj a tu pan konsul zadaje mi 3 pytania: - gdzie chce mieszkać - czy byłem już wcześniej w USA - kiedy ostatni raz(dodatkowe przy odpowiedzi na tak przy pytaniu powyżej) - kiedy chce wyjechać No i oczywiście na końcu: Gratuluje, wiza przyznana i nawet nikogo nie zainteresowało to czy będę miał za co żyć
gazobeton Napisano 1 Września 2015 Zgłoś Napisano 1 Września 2015 eeee....kurde zawiodłem się ja sobie całą drogę do warszawy układałem historyjkę jaki to USA cudowny i wspaniały kraj a tu pan konsul zadaje mi 3 pytania: - gdzie chce mieszkać - czy byłem już wcześniej w USA - kiedy ostatni raz(dodatkowe przy odpowiedzi na tak przy pytaniu powyżej) - kiedy chce wyjechać No i oczywiście na końcu: Gratuluje, wiza przyznana i nawet nikogo nie zainteresowało to czy będę miał za co żyć Gratuluje! A tak z ciekawości - gdzie zamierzasz wylądować i kiedy?
Dragony Napisano 1 Września 2015 Zgłoś Napisano 1 Września 2015 @glimi gratulacje Zazdroszczę - ale tak pozytywnie Powodzenia w nowej rzeczywistości.
bonhartus Napisano 1 Września 2015 Zgłoś Napisano 1 Września 2015 eeee....kurde zawiodłem się ja sobie całą drogę do warszawy układałem historyjkę jaki to USA cudowny i wspaniały kraj a tu pan konsul zadaje mi 3 pytania: - gdzie chce mieszkać - czy byłem już wcześniej w USA - kiedy ostatni raz(dodatkowe przy odpowiedzi na tak przy pytaniu powyżej) - kiedy chce wyjechać No i oczywiście na końcu: Gratuluje, wiza przyznana i nawet nikogo nie zainteresowało to czy będę miał za co żyć Gratulacje glimli jutro z rana moja kolej
glimi Napisano 1 Września 2015 Zgłoś Napisano 1 Września 2015 hmm...zastanawiam mnie to dlaczego nikt nie chciał dokumentów finansowych ode mnie.
bonhartus Napisano 1 Września 2015 Zgłoś Napisano 1 Września 2015 glimli kiedy planujesz wylot? ja z familia jak jutro wszystko bedzie ok to jakos 17 wrzesnia do chicago.
SuperTraveller Napisano 1 Września 2015 Zgłoś Napisano 1 Września 2015 hmm...zastanawiam mnie to dlaczego nikt nie chciał dokumentów finansowych ode mnie. Nie przypominam sobie aby na tym forum kiedykolwiek chcieli od kogoś "dokumentów finansowych". Pamiętam za to wypowiedzi w stylu "miałem wyciąg z konta ale nikt nie chciał go widzieć". Myślę więc, że to zupełnie normalne.
gazobeton Napisano 1 Września 2015 Zgłoś Napisano 1 Września 2015 hmm...zastanawiam mnie to dlaczego nikt nie chciał dokumentów finansowych ode mnie. Jak przyszedłes cały obwieszony złotem, to uznali że nie ma takiej potrzeby :)
bonhartus Napisano 2 Września 2015 Zgłoś Napisano 2 Września 2015 I powrocilem ... przed ambasada kolejka , na szczescie po 7 bylem kilka minut z rodzina i bylismy 2 w kolejce. sprawdzenie paszportow, wydruki z TNT , potem z numerkiem do okienka , tam chwile czekania, sprawdzenie dokumentow ( wzieli odemnie I-134+ wydruki z pracy mojego brata ) JEDEN tylko akr malzenstwa, chyba ze ktos mial rozwody to potrzeba moze i dla kazdej osoby ( robilem ksera wszystkiego) i oddali mi pozniej oryginaly. potem oplata, pobieranie odciskow i rozmowa z konsulem. - do jakiego pan miasta jedzie? - i kiedy chce pan z rodzina wyjechac?, i pozniej gratuluje wizy przyznane
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.