Skocz do zawartości

Dv 2015 - Co Po 1 Maja 2014? Pytania I Odpowiedzi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

eeee....kurde zawiodłem się :( ja sobie całą drogę do warszawy układałem historyjkę jaki to USA cudowny i wspaniały kraj a tu pan konsul zadaje mi 3 pytania:

- gdzie chce mieszkać

- czy byłem już wcześniej w USA

- kiedy ostatni raz(dodatkowe przy odpowiedzi na tak przy pytaniu powyżej)

- kiedy chce wyjechać

No i oczywiście na końcu: Gratuluje, wiza przyznana

i nawet nikogo nie zainteresowało to czy będę miał za co żyć :lol:

• Odpowiedzi 1,7 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

eeee....kurde zawiodłem się :( ja sobie całą drogę do warszawy układałem historyjkę jaki to USA cudowny i wspaniały kraj a tu pan konsul zadaje mi 3 pytania:

- gdzie chce mieszkać

- kiedy chce wyjechać

Gratuluje! A tak z ciekawości - gdzie zamierzasz wylądować i kiedy?

Napisano

- gdzie chce mieszkać

- kiedy chce wyjechać

Gratulacje glimli :P jutro z rana moja kolej ;)

Napisano

hmm...zastanawiam mnie to dlaczego nikt nie chciał dokumentów finansowych ode mnie.

Nie przypominam sobie aby na tym forum kiedykolwiek chcieli od kogoś "dokumentów finansowych". Pamiętam za to wypowiedzi w stylu "miałem wyciąg z konta ale nikt nie chciał go widzieć". Myślę więc, że to zupełnie normalne.

Napisano

I powrocilem :P... przed ambasada kolejka , na szczescie po 7 bylem kilka minut z rodzina i bylismy 2 w kolejce. sprawdzenie paszportow, wydruki z TNT , potem z numerkiem do okienka , tam chwile czekania, sprawdzenie dokumentow ( wzieli odemnie I-134+ wydruki z pracy mojego brata ) JEDEN tylko akr malzenstwa, chyba ze ktos mial rozwody to potrzeba moze i dla kazdej osoby ( robilem ksera wszystkiego) i oddali mi pozniej oryginaly. potem oplata, pobieranie odciskow i rozmowa z konsulem.

- do jakiego pan miasta jedzie?

- i kiedy chce pan z rodzina wyjechac?,

i pozniej gratuluje wizy przyznane :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...