kzielu Napisano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 12 Sierpnia 2014 ukazal się dzisiaj biuletyn na wrzesień, nadal bez informacji :/ No jak nie.... EUROPE 8,500
davido Napisano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 12 Sierpnia 2014 w porownaniu z ostatnimi latami to najlepszy wynik na pazdziernik. oby tak dalej((:
JednoSlowo Napisano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 12 Sierpnia 2014 Czy te 40.150 na Europę to jest już numer, powyżej którego nie ma żadnych szans, czy to jest na razie 40.150, a w oku rozmów i weryfikacji wylosowanych z niższymi numerami ten poziom 40.150 może wzrosnąć?
kzielu Napisano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 12 Sierpnia 2014 Czy te 40.150 na Europę to jest już numer, powyżej którego nie ma żadnych szans, czy to jest na razie 40.150, a w oku rozmów i weryfikacji wylosowanych z niższymi numerami ten poziom 40.150 może wzrosnąć? To jest absolutnie ostateczny numer dla DV2014, w nastepnym biuletynie w ogole cut off numerow dla DV2014 juz nie bedzie a wydawania wiz konczy sie z koncem wrzesnia.
JednoSlowo Napisano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 12 Sierpnia 2014 Źle spojrzałem - chodzi mi o DV2015. Teraz jest 8.500 - czy dobrze rozumiem, że ten numer definiuje ile osób będzie miało interview w Europie w październiku, a w kolejnych miesiącach ta liczba będzie rosnąć i może moje 41XXX się kiedyś jeszcze załapie?
kzielu Napisano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 12 Sierpnia 2014 Źle spojrzałem - chodzi mi o DV2015. Teraz jest 8.500 - czy dobrze rozumiem, że ten numer definiuje ile osób będzie miało interview w Europie w październiku, a w kolejnych miesiącach ta liczba będzie rosnąć i może moje 41XXX się kiedyś jeszcze załapie? Oczywiscie ze tak...
Logan Napisano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 12 Sierpnia 2014 Wypełniam właśnie dsa i chciałem o jedno zapytać. Mianowicie jest pytanie o zatrudnienie. Mam firmę od 2007 roku ale od kilku miesięcy jest ona zawieszona ( NIE ZAMKNIETA ). Czy mogę w związku z tym napisać że mam własną działalność, czy że jestem bezrobotny. A jak napiszę to ostatnie to nie będzie to niemile widziane i np przez to odrzucą mój wniosek? I jeszcze jedno. Miejsce zamieszkania powyżej 6 miesięcy chodzi o inny kraj czy inne miasto w Polsce? Z góry dziękuję za odpowiedź.
sly6 Napisano 13 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2014 zasady loterii nie skresla Cie za to ze jestes bezrobotny jedynie na rozmowie powiesz wrazie pytan co i jak ,pamietaj ze liczy sie co chcesz robic w USA i na tym sie skup bo to jest wazne i istotne
JednoSlowo Napisano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2014 Dzięki. Zawsze lepiej się upewnić :-) Oczywiscie ze tak...
Logan Napisano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2014 zasady loterii nie skresla Cie za to ze jestes bezrobotny jedynie na rozmowie powiesz wrazie pytan co i jak ,pamietaj ze liczy sie co chcesz robic w USA i na tym sie skup bo to jest wazne i istotne Co chce robić to wiem: zarabiać pieniądze A pytam bo chce wiedzieć czy oni to jakoś sprawdzają, bo myślę że z tą pracą to im chodzi o to czy mam kwalifikacje jak nie mam wykształcenia odpowiedniego ( a skończyłem studia - więc mam ). Po prostu wolałbym napiusać że mam własną firmę jednoosobową bo nie chciałbym przez takie małe niedopatrzenie jak aktualny brak pracy stracić możliwość wyjazdu do US. A co z tym pobytem ponad 6 miechów, chodzi o inne państwo czy miasto? THX z góry raz jeszcze. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.