davido Napisano 9 Września 2014 Zgłoś Napisano 9 Września 2014 oOo dzieki Kasia, w tym miesiacu sie pojawil dosc wczesnie(-:
lila123 Napisano 11 Września 2014 Zgłoś Napisano 11 Września 2014 Witam. Udało mi się wylosować zieloną kartę w dv2015 i mam dość niski nr bo 88xx ale nie wypełniłam jeszcze ds260. Chciałabym mieć rozmowę w późniejszym terminie, im później tym lepiej, nawet przyszły rok wchodzi w grę. Czy jak wypełnię ds 260 w październiku bądź listopadzie to już będzie za późno? A jeśli z podobnymi nr będą mieć rozmowy np w listopadzie a ja dopiero wtedy wyślę ds 260 lub nawet później to wszystko przepadnie? Nie chcę stracić szansy otrzymania gc.
mi0706 Napisano 12 Września 2014 Zgłoś Napisano 12 Września 2014 lepiej wypełnić teraz, a późnie przesunąć rozmowę w ambasadzie.
sly6 Napisano 12 Września 2014 Autor Zgłoś Napisano 12 Września 2014 to jest lepszy pomysl niz zwlekac z wypelnianiem formularzy.
medeski Napisano 12 Września 2014 Zgłoś Napisano 12 Września 2014 Zostało nam jeszcze 1,5 miesiąca do wylotu i zastanawiam się czy juz powinienem zapłacić na USCIS za nasze karty czy to za wcześnie? Jako ze nie mam konta w amerykańskim banku poprosiłem znajomą o zapłacenie - czy mam miec dane jej karty? W jaki sposób mamy to zapłacic używając jej karty?
serafina Napisano 12 Września 2014 Zgłoś Napisano 12 Września 2014 Nie ma znaczenia czy zaplacisz 1,5 miesiaca czy 2 dni przed wylotem. Ja zaplacilam 2 miesiace przed i tak mam nadal status pending Zaplacilam karta kredytowa wydana w Polsce
karolamo Napisano 12 Września 2014 Zgłoś Napisano 12 Września 2014 Potwierdzam to co napisała Serafina. My płaciliśmy polską kartą kredytową chyba ze 2 tygodnie przed wyjazdem. Zielone karty dostaliśmy po miesiącu od wjazdu do Stanów.
serafina Napisano 12 Września 2014 Zgłoś Napisano 12 Września 2014 Potwierdzam to co napisała Serafina. My płaciliśmy polską kartą kredytową chyba ze 2 tygodnie przed wyjazdem. Zielone karty dostaliśmy po miesiącu od wjazdu do Stanów. Zadam pytanie ktore juz zadawalam setki razy, ale co tam, kto pyta nie bladzi - czy wpisywaliscie sami recznie do konta uscis elis amerykanski adres?
leszekny Napisano 12 Września 2014 Zgłoś Napisano 12 Września 2014 Heja Tak, wczoraj wpisalem, dodalem też skany paszportu, a dzisiaj zmienil sie status na OPTIMIZED IN PROCES Mam nadzieje, ze do konca nastepnego tygodnia karty powinny dojsc. SSN tez powinny przyjsc w nastepnym tygodniu. Road test 7 pazdiernika i to byl by komplet.
uslow Napisano 13 Września 2014 Zgłoś Napisano 13 Września 2014 Heja Tak, wczoraj wpisalem, dodalem też skany paszportu, a dzisiaj zmienil sie status na OPTIMIZED IN PROCES Mam nadzieje, ze do konca nastepnego tygodnia karty powinny dojsc. SSN tez powinny przyjsc w nastepnym tygodniu. Road test 7 pazdiernika i to byl by komplet. Gratuluję, teraz to jeszcze z tydzień i dostaniecie zielone karty
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.