haneczka019 Napisano 5 Września 2016 Zgłoś Napisano 5 Września 2016 Kurczę Joanna, że też ja wczoraj tu nie zajrzałam. Lecę oglądać, ale i tak pewnie przed wyjściem do pracy nawet połowy nie obejrzę . Cytuj
andyopole Napisano 5 Września 2016 Autor Zgłoś Napisano 5 Września 2016 Kurczę Joanna, że też ja wczoraj tu nie zajrzałam. Lecę oglądać, ale i tak pewnie przed wyjściem do pracy nawet połowy nie obejrzę . Jakiej pracy? Labor Day swietowac prosze! Cytuj
ilon Napisano 5 Września 2016 Zgłoś Napisano 5 Września 2016 Joanna super fotki!! Fajnie tez, ze dalas jakies podpisy, moglam sie dowiedziec jakiejs ciekawostki czy cos Cytuj
Joanna30 Napisano 5 Września 2016 Zgłoś Napisano 5 Września 2016 No właśnie to mi zajęło najwięcej czasu, bo samo wrzucenie zdjęć to pestka Cieszę się, że się podobały Cytuj
haneczka019 Napisano 5 Września 2016 Zgłoś Napisano 5 Września 2016 Jakiej pracy? Labor Day swietowac prosze! Z miłą chęcią tylko nie wiem co moj pracodawca na to . Cytuj
andyopole Napisano 5 Września 2016 Autor Zgłoś Napisano 5 Września 2016 Z miłą chęcią tylko nie wiem co moj pracodawca na to :nD. Zmienić! Cytuj
ilon Napisano 5 Września 2016 Zgłoś Napisano 5 Września 2016 Jutro pierwszy dzien w nowej pracy. Troche sie stresuje, ze wszyscy beda troche zawiedzeni ;< Cytuj
pelasia Napisano 5 Września 2016 Zgłoś Napisano 5 Września 2016 Jutro pierwszy dzien w nowej pracy. Troche sie stresuje, ze wszyscy beda troche zawiedzeni ;< Nie martw sie, nikt nie oczekuje, ze pierwszego dnia bedziesz wszystko wiedzieć. To bardziej dzien na pokazanie co sie z czym je. Jestem pewna, ze wszyscy bedą przemili i bardzo pomocni. Zycze Tobie mało stresu i dużo uśmiechu Cytuj
KaeR Napisano 5 Września 2016 Zgłoś Napisano 5 Września 2016 Jutro pierwszy dzien w nowej pracy. Troche sie stresuje, ze wszyscy beda troche zawiedzeni ;< Jak nie zepsujesz ekspresu do kawy i nie zaparkujesz na miejscu szefa, pierwszy dzień będzie można zaliczyć do udanych. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi