Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nigdy nie mialem problemu z LOTem na lotach europejskich, ale w sumie ostatni raz lecialem w 2012 roku...

W Budapeszcie bylem drugi raz i jest to naprawde fajne miasto. Polecam!

Byłem w Budapeszcie ze sto razy i to miasto wciąż mnie nie nudzi, bardzo lubie i miasto i kraj....

Napisano

A to tak celowo przez LCA czy taka trasa ze wzgledu na koszt ? Bo troche na okolo...

Głównym celem podroży było LCA. WAW to taki powrót do USA na około. Jak pisałem wcześniej, z uwagi na to, ze bilet ORF-LCA-ORF $2300, a ORF-LCA-WAW-ORF $960 + $170 (LCA-WAW, jako osobny bilet), to szef i pozwolił spedzić prawie dwa tygodnie w Polsce.

Nigdy nie mialem problemu z LOTem na lotach europejskich, ale w sumie ostatni raz lecialem w 2012 roku...

W 2012 tez nie mialem problemu, ale lot jako bankrut powprowadzal oplaty, ktorych by sie tanie linie nie powstydzily.

Byłem w Budapeszcie ze sto razy i to miasto wciąż mnie nie nudzi, bardzo lubie i miasto i kraj....

Bylem na Wegrzech gdzies pod koniec lat 80-tych i zawsze chcialem wrocic. Bylem nad Balatonem i w Budapeszcie. Pamietam, ze papryka, pasta paprykowa i sproszkowana prapryka byla wszedzie. :)

Napisano

No tak mi zachwalacie ten Budapeszt, że nie ma opcji, żebym tam nie pojechała ;)

To miasto i kraj ma w sobie taki fajny luzik, który lubie. Oczywiście tubylcy wcale tak nie musza uwazac ale ja tak ten kraj odbieram.

Napisano

Dzien dobry wszystkim! Chcialabym przypomniec, albo zauwazyc, ze dzis mamy piatek :D

A osoby pracujace w soboty mowia: bleee. :P