olmeca Napisano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 Sie pozmieniało nam forum. Przy okazji od razu się zapytam o wsparcie dla taptalk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 2 godziny temu, Joanna30 napisał: Nie ma za co Sama odkryłam to przypadkiem A wracając do głównego tematu, to chciałam powiedzieć, że oglądam właśnie dokument o Albercie Goeringu, młodszym bracie Hermana, któy wczasie wojny ratował Żydów. Obaj wychowani w tym samym domu, a tak różne poglądy... Gdzieś w tv oglądałaś czy online? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 57 minut temu, olmeca napisał: Sie pozmieniało nam forum. Przy okazji od razu się zapytam o wsparcie dla taptalk? Chyba nadal nie ma, przed chwilą sprawdzałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 Gdzieś mi mignął zwiastun na tvp1 i nagrałam sobie, bo leciało w tv koło 1 w nocy. http://www.telemagazyn.pl/film/ostatnia-tajemnica-goringa-1562006/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 26 minut temu, Joanna30 napisał: Gdzieś mi mignął zwiastun na tvp1 i nagrałam sobie, bo leciało w tv koło 1 w nocy. http://www.telemagazyn.pl/film/ostatnia-tajemnica-goringa-1562006/ Dzięki Asia, poszukam sobie w necie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 2 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 Z tym designem to podobnie zrobiliscie jak Microsoft z Windows 8. Padło hasło: zmieńmy coś! I zmienili, na szczęście wystarczyło im odwagi aby się wycofać z tego "ulepszenia". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 Andy, przyzwyczaisz sie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragony Napisano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 Mnie się już w sumie nawet podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Admin Napisano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 Zmiana oprogramowania silnika Forum jest niestety koniecznością. Cały czas wykrywane są nowe zagrożenia w kodzie oprogramowania, dzięki którym hakerzy mogą zaspamować lub zniszczyć stabilność forum. Producent wypuszcza wówczas "łatki" i upgrade oprogramowania. Raz na 2-3 lata oprogramowanie jest całkowicie przebudowywane i wówczas aktualizacja wiąże się ze sporymi zmianami (jak obecnie). Obecna wersja była wprowadzona już na wiosnę i długo wstrzymywaliśmy z jej wprowadzeniem. Z końcem roku kończy się jednak wsparcie producenta dla wcześniejszej wersji, więc nie było wyjścia. Nie była to kwestia zmiany "designu" czy chęci ulepszania dobrego Nie wątpię, że wkrótce każdy przyzwyczai się do nowego układu i nikt nie będzie nawet pamiętał już o dawnej wersji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Admin Napisano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 3 godziny temu, olmeca napisał: Przy okazji od razu się zapytam o wsparcie dla taptalk? 2 godziny temu, haneczka019 napisał: Chyba nadal nie ma, przed chwilą sprawdzałam. Nie znam Tapatalk ale znalazłem przed chwilą wtyczkę wspierającą to oprogramowanie i ją zainstalowałem. Proszę sprawdzić czy działa poprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi