jkb Napisano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 To z IKEI fachowcow do montowania sie zamawia? Ja myslalem, ze to wszystko samoskladalne jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NioseWamPicie Napisano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 1 minutę temu, jkb napisał: To z IKEI fachowcow do montowania sie zamawia? Ja myslalem, ze to wszystko samoskladalne jest Jak się zamówi z montażem, to w przypadku reklamacji jest ona z miejsca rozpatrzona pozytywnie więc czasem może się opłacać chociaż tam raczej nie robią problemów jak się coś zepsuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 7 minut temu, Joanna30 napisał: A mąż jak zaszalał z wymierzaniem? Bedzie super, z ta szafa. A maz nie zaszalal z wymierzaniem, tylko tak wyliczyl "na oko" Bo on taki spec jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 9 minut temu, jkb napisał: To z IKEI fachowcow do montowania sie zamawia? Ja myslalem, ze to wszystko samoskladalne jest Można zamówić fachowców z Ikei, ale po to trzeba sie fatygować do sklepu. A ja nie po to zrobiłam zamówienie przez internet, żeby jechać kilometry do sklepu Fachowca wzięłam z ogłoszenia Noi oczywiście, że wszystko jest samoskładalne, ale nie chce mi się w to bawić, bo szafa jest duża, ma ponad 2 metry, ma lustra... Niech ktoś to fachowo ogarnie 4 minuty temu, katlia napisał: Bedzie super, z ta szafa. A maz nie zaszalal z wymierzaniem, tylko tak wyliczyl "na oko" Bo on taki spec jest Moja mama zawsze powtarza, że "na oko to chłop w szpitalu zmarł" Mam nadzieję, że będzie super z szafą, choć to mój pierwszy mebel z Ikea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 Ja kupilam pierwsze meble z IKEA dwa lata temu. Odpukac, ale sie trzymaja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 Joanna daj znac jak pojdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 33 minuty temu, Joanna30 napisał: Mam nadzieję, że będzie super z szafą, choć to mój pierwszy mebel z Ikea Ja kupiłam w ubiegłym roku dla mojego Młodego szafę z Ikea, z drzwiami przesuwnymi i lustrem, ale taką wąziutką, bo u niego w pokoju mało miejsca jest. Jak na razie odpukać nic się z nią nie dzieje, chociaż nastolatek nie obchodzi się z nią jakoś szczególnie ostrożnie . A składałam ją sama, ale ja to akurat lubię takie rzeczy robić . Mąż tylko z Młodym przenieśli ją później do jego pokoju i ustawili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 27 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 Ja bede sadzil tuje. W południe mam odwiedziny krewniakow ze Spokane, WA. Na 18 ide na tance. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 Na tance? Jakie tance Andy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 27 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 Tańce polamance. Zawsze pod koniec stycznia jest bal karnawałowy, charytatywny. Dochód z niego idzie na utrzymanie Polskiej Szkoły w Portland. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi