Gość Napisano 26 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 26 Lutego 2018 3 minuty temu, andyopole napisał: Niebywałe, taki dobry, niemiecki luft! Chyba symulujesz.... Symuluje bo chce wyludzic wiecej ibupromu. Jeszcze troche i otworze wlasny punkt handlowy. Cytuj
andyopole Napisano 26 Lutego 2018 Autor Zgłoś Napisano 26 Lutego 2018 Wyłudzaj Viprosal. W USA jest bardzo drogi. Posymuluj też z nadciśnieniem i każ sobie wypisać Tribenzor, w USA kosztuje $260/mc. 1 Cytuj
pelasia Napisano 26 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 26 Lutego 2018 Zrob sobie wycieczke do PL, tam gripexy, amole i nine cuda latwo dostepne. A tak powaznie, to szybkiego powrotu do zdrowia życze. W najgorszym przypadku, to mozna sie czosnkiem zajadac Cytuj
haneczka019 Napisano 26 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 26 Lutego 2018 (edytowane) To i ja Roelka zdrówka życzę i napar z korzenia imbiru z miodem i z sokiem z cytryny polecam . Edytowane 26 Lutego 2018 przez haneczka019 Cytuj
Gość Napisano 26 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 26 Lutego 2018 Dzieki za zyczenia. Nigdy w zyciu tak dlugo nie chorowalam (zwykle trwa to u mnie 3 - 4 dni!) dlatego tak zbiera mi sie na narzekanie. Cytuj
jkb Napisano 27 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 27 Lutego 2018 No coz, ostatnio zabiegany bylem. Moj samochod dokonal zywota we wtorek po tym, jak walnal mnie od tylu 19-stoletni chlopak pod wplywem. Szczesliwie bez uszczerbku na zdrowiu sie skonczylo, ale goscia skuli i do radiowozu zapakowali... Don't drink and drive, kids! Tak wiec kilka ostatnich dni, ekhm, wakacji, bylo spedzone zabawa z ubezpieczalnia, szukaniem nowego samochodu, etc. Szcescie w nieszczesciu, ze "mialem czas" sie babrac w tym wszystkim, bo do roboty nie trzeba bylo zasuwac. Ogolnie, 2/10. Nie polecam Cytuj
andyopole Napisano 27 Lutego 2018 Autor Zgłoś Napisano 27 Lutego 2018 O masz! Dzięki Bogu że Tobie (Wam?) nic się nie stało. Myślę że w nagrodę za stres kupiłeś sobie jakąś fajną bryczkę. Cytuj
pelasia Napisano 27 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 27 Lutego 2018 Dokładnie, podziel sie co sobie sprawiłeś Cytuj
jkb Napisano 28 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 28 Lutego 2018 Wczoraj zakupiona KIA Optima Pojezdzimy, zobaczymy! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi