mola Napisano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2018 58 minut temu, andyopole napisał: Czy on Żyd że już się domaga spłaty weksli? Jeszcze żąda odsetek w postaci burbona! Cytuj
katlia Napisano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2018 3 godziny temu, mola napisał: Na początku wydawało mi się to bardzo zabawne, teraz już mniej Czyli norma: jak w kazdej pracy! Gratuluje jeszcze raz. 1 Cytuj
andyopole Napisano 14 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2018 Ajwaj! Trza było goja brać! Cytuj
andyopole Napisano 14 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2018 Teraz, katlia napisał: Czyli norma: jak w kazdej pracy! Gratuluje jeszcze raz. Przyjęliśmy we wrześniu nowego chłopaka na produkcję, typowy Amerykański produkt. Myśli że jak szybko chodzi i na wszystko odpowiada "yes sir" to jest dobrze i będą go chwalić. Ale ja nie o tym, po miesiącu boss pyta czy jestem z niego zadowolony, kazałem zapytać za rok. 1 Cytuj
Paulina_89 Napisano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2018 Nachodzilam sie po sklepach i przymierzalam rozne tactical boots i w koncu w under Armour znalazlam takie ktore by mnie nie uciskaly w roznych miejscach... idac z nimi do kasy bylam gotowa wydac 89 dolcow, co i tak wydawalo mi sie atrakcyjna cena, bo ten sam model na Amazonie kosztuje 125 zielonych. Przy kasie facet mowi “49 dollars” ... myslalam ze sie przeslyszalam , ale nie lol zakup dnia Cytuj
andyopole Napisano 14 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2018 Ja rozumiem ze kobiety są gotowe do poświęcenia w imię korzystnego, przynajmniej w swoim mniemaniu, wyglądu. Tylko takie wytłumaczenie znajduje w założeniu takiego buciora na nogę. Czy to się nosi do lasu, w góry, na wiking? Bo to rozumiem. Czy także na co dzien? Cytuj
Paulina_89 Napisano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2018 Do pracy zakladam. Szczegolnie teraz zima jak jest mokro to nie bede musiala zmieniac butow przemieszczajac sie z outdoors do indoors Cytuj
andyopole Napisano 14 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2018 5 minut temu, Paulina_89 napisał: Do pracy zakladam. Szczegolnie teraz zima jak jest mokro to nie bede musiala zmieniac butow przemieszczajac sie z outdoors do indoors I caly dzien w tych butach? Cytuj
Paulina_89 Napisano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2018 8 minut temu, andyopole napisał: I caly dzien w tych butach? 8 h , yep Cytuj
ilon Napisano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2018 1 godzinę temu, Paulina_89 napisał: Nachodzilam sie po sklepach i przymierzalam rozne tactical boots i w koncu w under Armour znalazlam takie ktore by mnie nie uciskaly w roznych miejscach... idac z nimi do kasy bylam gotowa wydac 89 dolcow, co i tak wydawalo mi sie atrakcyjna cena, bo ten sam model na Amazonie kosztuje 125 zielonych. Przy kasie facet mowi “49 dollars” ... myslalam ze sie przeslyszalam , ale nie lol zakup dnia Nie mam w sumie doswiadczenia z tactical boots, ale mam bootsy z timberlanda i na poczatku mega ciezko mi sie je nosilo bo strasznie ciezkie. Mialam wrazenie na poczatku jak je nosilam, ze mam takie odwazniki na rzepach na nogach, z ktorymi swoja droga chodzilam jak bylam mlodsza. Teraz tylko na silownie zakladam. Swoja droga mam jeszcze jedne timberlandy do sprzedania, funkiel nowki, burgundowe, jakby ktos byl zainteresowany Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi