Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Teraz, katlia napisał:

Czyli norma: jak w kazdej pracy! Gratuluje jeszcze raz.

Przyjęliśmy we wrześniu nowego chłopaka na produkcję, typowy Amerykański produkt. Myśli że jak szybko chodzi i na wszystko odpowiada "yes sir" to jest dobrze i będą go chwalić.  Ale ja nie o tym, po miesiącu boss pyta czy jestem z niego zadowolony, kazałem zapytać za rok. ;)

• Upvote 1
Napisano

Nachodzilam sie po sklepach i przymierzalam rozne tactical boots i w koncu w under Armour znalazlam takie ktore by mnie nie uciskaly w roznych miejscach... idac z nimi do kasy bylam gotowa wydac 89 dolcow, co i tak wydawalo mi sie atrakcyjna cena, bo ten sam model na Amazonie kosztuje 125 zielonych. Przy kasie facet mowi “49 dollars” ... myslalam ze sie przeslyszalam , ale nie lol zakup dnia 

Napisano

Ja rozumiem ze kobiety są gotowe do poświęcenia w imię korzystnego, przynajmniej w swoim mniemaniu, wyglądu. Tylko takie wytłumaczenie znajduje w założeniu takiego buciora na nogę. Czy to się nosi do lasu, w góry, na wiking? Bo to rozumiem. Czy także na co dzien?

Napisano
5 minut temu, Paulina_89 napisał:

Do pracy zakladam. Szczegolnie teraz zima jak jest mokro to nie bede musiala zmieniac butow przemieszczajac sie z outdoors do indoors ;) 

I caly dzien w tych butach?

Napisano
1 godzinę temu, Paulina_89 napisał:

Nachodzilam sie po sklepach i przymierzalam rozne tactical boots i w koncu w under Armour znalazlam takie ktore by mnie nie uciskaly w roznych miejscach... idac z nimi do kasy bylam gotowa wydac 89 dolcow, co i tak wydawalo mi sie atrakcyjna cena, bo ten sam model na Amazonie kosztuje 125 zielonych. Przy kasie facet mowi “49 dollars” ... myslalam ze sie przeslyszalam , ale nie lol zakup dnia 

Nie mam w sumie doswiadczenia z tactical boots, ale mam bootsy z timberlanda i na poczatku mega ciezko mi sie je nosilo bo strasznie ciezkie. Mialam wrazenie na poczatku jak je nosilam, ze mam takie odwazniki na rzepach na nogach, z ktorymi swoja droga chodzilam jak bylam mlodsza. Teraz tylko na silownie zakladam. Swoja droga mam jeszcze jedne timberlandy do sprzedania, funkiel nowki, burgundowe, jakby ktos byl zainteresowany :)