Mamon Napisano 13 Lutego 2023 Zgłoś Napisano 13 Lutego 2023 16 hours ago, Roelka v.2 said: Oglada ktos Super Bowl? fajnie reklamy, ponoc gdzies pomiedzy reklamami jest jakis football czy cos? Statystycznie to podczas SuperBowl jest 12 minut gry na 4 godziny transmisji. Cytuj
kzielu Napisano 13 Lutego 2023 Zgłoś Napisano 13 Lutego 2023 53 minutes ago, Mamon said: Statystycznie to podczas SuperBowl jest 12 minut gry na 4 godziny transmisji. Jak i praktycznie w kazdym innym meczu NFL. No i ? Cytuj
Mamon Napisano 13 Lutego 2023 Zgłoś Napisano 13 Lutego 2023 1 hour ago, kzielu said: Jak i praktycznie w kazdym innym meczu NFL. No i ? No i ta informacja pomogła mi zrozumieć, czemu ten sport tak bardzo mnie nudzi Cytuj
mcpear Napisano 13 Lutego 2023 Zgłoś Napisano 13 Lutego 2023 3 hours ago, Mamon said: Statystycznie to podczas SuperBowl jest 12 minut gry na 4 godziny transmisji. W skokach narciarskich, gdzie transmisja trwa dwie godziny. masz 50 skoczków w pierwszej serii i 30 skoczków w drugiej serii - co daje 80 skoków. Skok trwa około 5 sekund. Czyli masz około 6 i pół minuty "czystej gry" na 2 godziny transmisji, Połowa Polski fascynuje się tym "równie nudnym" sportem 2 Cytuj
kzielu Napisano 14 Lutego 2023 Zgłoś Napisano 14 Lutego 2023 4 hours ago, Mamon said: No i ta informacja pomogła mi zrozumieć, czemu ten sport tak bardzo mnie nudzi Mysle ze to poczatek konca NFL z tego wlasnie powodu ze Cie to nudzi. Brakuje tylko Twojego oficjalnego bojkotu i to na pewno bedzie koniec. 2 Cytuj
kzielu Napisano 14 Lutego 2023 Zgłoś Napisano 14 Lutego 2023 3 hours ago, mcpear said: Połowa Polski fascynuje się tym "równie nudnym" sportem Nie tylko fascynuje - rowniez jest / sa najwyzszej klasy ekspertami tego sportu. Cytuj
andyopole Napisano 14 Lutego 2023 Autor Zgłoś Napisano 14 Lutego 2023 (edytowane) Moim kolezankom z pracy, mam ich trzy, upieklem Walentynkową przekąskę. Nie wyszły może zbyt piękne ale poszły. Forumowy koleżankom przesyłam Walentynkowe uściski! Zostały najmniej urodziwe. Edytowane 15 Lutego 2023 przez andyopole 1 Cytuj
Zuza007 Napisano 15 Lutego 2023 Zgłoś Napisano 15 Lutego 2023 On 2/14/2023 at 3:20 AM, kzielu said: Mysle ze to poczatek konca NFL z tego wlasnie powodu ze Cie to nudzi. Brakuje tylko Twojego oficjalnego bojkotu i to na pewno bedzie koniec. A co Ty masz taki emocjonalny stosunek do tego sportu...? Cytuj
andyopole Napisano 15 Lutego 2023 Autor Zgłoś Napisano 15 Lutego 2023 Godzinę temu, Zuza007 napisał: A co Ty masz taki emocjonalny stosunek do tego sportu...? To byla sarkastyczna na glupi post, ktory został usuniety więc w tej chwili wydaje się pozbawiony kontekstu. Cytuj
andyopole Napisano 15 Lutego 2023 Autor Zgłoś Napisano 15 Lutego 2023 Jedna z Pan, poczestowanych wczoraj Walentynkowymi rogalikami nie przyszla dzis do pracy! Nie wiem, czy czekac na pozew? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi