lestat Napisano 15 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Sierpnia Wpisz nazwę banku plus how to remove paze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 21 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Sierpnia W piatek sobie pomyslalem ze musze odnowic paszport bo zostalo mniej niz 6 miesiecy - tak sie tez sklada ze firma chce mnie ponownie do Taipei wyslac - tym razem nie w biznesie wiec genialny plan - 8 tygodni czekania, "nie moge bo odnawiam paszport". DoS ma aktualnie beta program gdzie mozna wystapic o renewal on-line, ale tylko zwykly processing wiec swietnie sie wpasowalo w moj plan Zdjecie komoreczka bo mi sie nie chcialo aparatu, statywu i oswietlenia wyciagac, usunalem tylko cien ze sciany z Photoshopa, platnosc karta, 10 minut i poszlo. W dzisiejszym USPS daily digest widze ze mam przesylke "Passport Services Tuscon, DOS". Przyszedl. Po dwoch dniach. No dzieki, caly misterny plan w p***u. Wiec jak ktos chce szybki renewal, to chyba nie ma lepszej opcji (chyba ze potrzeba od reki) niz to : https://travel.state.gov/content/travel/en/passports/have-passport/renew-online.html 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cavscout Napisano 21 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 1 hour ago, kzielu said: W piatek sobie pomyslalem ze musze odnowic paszport bo zostalo mniej niz 6 miesiecy - tak sie tez sklada ze firma chce mnie ponownie do Taipei wyslac - tym razem nie w biznesie wiec genialny plan - 8 tygodni czekania, "nie moge bo odnawiam paszport". DoS ma aktualnie beta program gdzie mozna wystapic o renewal on-line, ale tylko zwykly processing wiec swietnie sie wpasowalo w moj plan Zdjecie komoreczka bo mi sie nie chcialo aparatu, statywu i oswietlenia wyciagac, usunalem tylko cien ze sciany z Photoshopa, platnosc karta, 10 minut i poszlo. W dzisiejszym USPS daily digest widze ze mam przesylke "Passport Services Tuscon, DOS". Przyszedl. Po dwoch dniach. No dzieki, caly misterny plan w p***u. Wiec jak ktos chce szybki renewal, to chyba nie ma lepszej opcji (chyba ze potrzeba od reki) niz to : https://travel.state.gov/content/travel/en/passports/have-passport/renew-online.html Oni chyba w ogóle przyspieszyli cały process odnawiania paszportu. Ja odnawiałem swój tradycyjna droga pocztowa i dostałem nowy paszport 10 dni po wysłaniu aplikacji poczta. To było jakieś 2 tygodnie przed świętami Bożego Narodzenia. mój brat odnawiał swój paszport zaraz po świętach w styczniu i także go dostał takim samym czasie. Wiec cos ruszyło tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roelka v.2 Napisano 22 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 7 hours ago, kzielu said: W piatek sobie pomyslalem ze musze odnowic paszport bo zostalo mniej niz 6 miesiecy - tak sie tez sklada ze firma chce mnie ponownie do Taipei wyslac - tym razem nie w biznesie wiec genialny plan - 8 tygodni czekania, "nie moge bo odnawiam paszport". DoS ma aktualnie beta program gdzie mozna wystapic o renewal on-line, ale tylko zwykly processing wiec swietnie sie wpasowalo w moj plan Zdjecie komoreczka bo mi sie nie chcialo aparatu, statywu i oswietlenia wyciagac, usunalem tylko cien ze sciany z Photoshopa, platnosc karta, 10 minut i poszlo. W dzisiejszym USPS daily digest widze ze mam przesylke "Passport Services Tuscon, DOS". Przyszedl. Po dwoch dniach. No dzieki, caly misterny plan w p***u. Wiec jak ktos chce szybki renewal, to chyba nie ma lepszej opcji (chyba ze potrzeba od reki) niz to : https://travel.state.gov/content/travel/en/passports/have-passport/renew-online.html Szczesciasz! My też korzystaliśmy z tego beta programu online w zeszłym roku żeby odnowić paszport meza.... czekaliśmy około 3 miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cavscout Napisano 22 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 7 hours ago, Roelka v.2 said: Szczesciasz! My też korzystaliśmy z tego beta programu online w zeszłym roku żeby odnowić paszport meza.... czekaliśmy około 3 miesięcy A kiedy odnawialiście? Bo jak pisałem w grudniu i styczniu dostaliśmy paszporty do domu 10 dni po wysłaniu aplikacji poczta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 22 Sierpnia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Sierpnia (edytowane) Ale nudy! Sezon sie skonczyl, ludkowie przygotowuja produkty do nastepnego sezonu a ja z nudow usunalem wyciek powietrza w jednej z maszyn pakujacych. Pompy vacuum dzialaja, nic nie ma do roboty. Moze jeszcze wymienie olej w jednym z kompresorow, bo juz bylby czas? A moze jutro? Chyba zrobie sobie dzis "skrocone lekcje". edit: jak pomyslalem tak zrobilem. Wyszedlem o 2pm, zrobilem zakupy (spore) w dwoch miejscach i jużem w domku. Rozpakować i mozna oddać się ulubionej czynności. W domu leniuchowanie mnie nie nudzi! Edytowane 22 Sierpnia przez andyopole 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpear Napisano 22 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Sierpnia SoCal też się zmieniła. Wywiało turystów z miasta i plaży - jeszcze w sobotę trudno było zaparkować blisko oceanu a wczoraj jak pojechałem pod wieczór na plażę to parkowałem w pierwszej linii. Generalnie rada dla wszystkich co chcą na plaże Pacyfiku przyjechać do Południowej Kalifornii - koniec sierpnia i wrzesień (nawet i początek października) to najlepsza pogoda w całym roku. Jest bardzo ciepło, słonecznie i bezdeszczowo. Nie ma porannych mgieł i zachmurzenia. Ocean w miarę znośnie ciepły. Ludzi nie ma wielu. U nas rok szkolny już się zaczął na całego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 22 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2 hours ago, mcpear said: Ocean w miarę znośnie ciepły. Ludzi nie ma wielu. Dokladnie. Uwielbiam SoCal we wrzesniu. Pazdziernik tez jest OK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpear Napisano 25 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 24 sierpień - pierwsze zanotowane w sklepie dekoracje gwiazdkowe. Czy dożyję czasów że pierwsze dekoracje gwiazdkowe pojawią się na Walentynki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agatenka Napisano 30 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Sierpnia On 8/21/2024 at 5:45 PM, kzielu said: Wiec jak ktos chce szybki renewal, to chyba nie ma lepszej opcji (chyba ze potrzeba od reki) niz to : https://travel.state.gov/content/travel/en/passports/have-passport/renew-online.html Szkoda ze to nie działa dla dzieci, bo muszę odnowić córce. Z nagłych przyczyn rodzinnych byliśmy w tamtym tygodniu w Polsce, mojemu synowi skonczyl sie PL paszport kilka miesiecy temu wiec przy okazji bylam sie zapytac w urzędzie czy da rade zrobic przyspieszony ( byłoby to ryzykowne bo mieliśmy na to nie niecały tydzień) ale od reki wydali mu paszport tymczasowy ważny na 300dni! za 30 zl Takze super opcja która bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi