Tirowiec1312 Napisano 17 Października Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Października 2 hours ago, ilon said: mnie ominelo takie cudo Kometa dalej jest i jeszcze nie zniknęła. Owszem, z dnia na dzień będzie nieco słabsza, bo oddala się od ziemi (najbliżej była zdaje się 8 października), więc dzisiaj i jutro i pojutrze też będzie można ją zobaczyć. Ja zaliczyłem ją wczoraj i jest to trzecia kometa którą pamiętam (pierwsza była Hyakutake w 1996). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloe997 Napisano 18 Października Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Października Właśnie oglądał ktoś ten krwawy księżyc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 19 Października Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października Napad na Netflixie (jak zwykle swietne tlumaczenie tytulu na angielski - "Justice"). Jak ktos zyl w PL w latach 90ych, szczegolnie w Wawie to super dobrze i dokladnie oddany klimat i sceneria (samochody tez). A sam film calkiem niezly moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kleofas11 Napisano 20 Października Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Października 13 godzin temu, kzielu napisał: Napad na Netflixie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zuza007 Napisano 21 Października Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Października On 10/19/2024 at 10:52 PM, kzielu said: Napad na Netflixie (jak zwykle swietne tlumaczenie tytulu na angielski - "Justice"). Jak ktos zyl w PL w latach 90ych, szczegolnie w Wawie to super dobrze i dokladnie oddany klimat i sceneria (samochody tez). A sam film calkiem niezly moim zdaniem. Dokładnie to pamiętam. Jestem z Warszawy i już wtedy pracowałam w banku. Co prawda nie w tym i nie w oddziale tylko w centrali ale jak się domyślacie, szczególnie w naszym środowisku dużo się o tym mówiło... Później mieszkałam w okolicy Żelaznej. Ten lokal stał pusty bardzo, bardzo długo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 15 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 15 godzin temu No i sie doczekaliśmy, w następnym odcinku "before 90 days"sezon 7(90 day fiance - my quilty pleasure shows) mamy Magde z Polski. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 15 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 15 godzin temu 37 minutes ago, pelasia said: No i sie doczekaliśmy, w następnym odcinku "before 90 days"sezon 7(90 day fiance - my quilty pleasure shows) mamy Magde z Polski. Uuu a to rare breed. Wizy K1 dla Polakow/Polek po COVIDzie spadly I sie juz nie podniosly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 13 godzin temu 1 hour ago, Xarthisius said: Uuu a to rare breed. Wizy K1 dla Polakow/Polek po COVIDzie spadly I sie juz nie podniosly. To jest sezon Before 90..., kto wie czy do K1 w ogóle doszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roelka v.2 Napisano 9 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 9 godzin temu 5 hours ago, Xarthisius said: Uuu a to rare breed. Wizy K1 dla Polakow/Polek po COVIDzie spadly I sie juz nie podniosly. Czy będzie to narzeczona żołnierza? Teraz zapewne będzie sporo Polek w związkach z wojskowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cavscout Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 8 hours ago, Roelka v.2 said: Czy będzie to narzeczona żołnierza? Teraz zapewne będzie sporo Polek w związkach z wojskowymi. Niektórym się odechce polskich dziewczyn lol https://nypost.com/2021/04/28/army-major-drugged-bitten-by-strippers-at-club-in-poland/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi