Tirowiec1312 Napisano 17 Października Zgłoś Napisano 17 Października 2 hours ago, ilon said: mnie ominelo takie cudo Kometa dalej jest i jeszcze nie zniknęła. Owszem, z dnia na dzień będzie nieco słabsza, bo oddala się od ziemi (najbliżej była zdaje się 8 października), więc dzisiaj i jutro i pojutrze też będzie można ją zobaczyć. Ja zaliczyłem ją wczoraj i jest to trzecia kometa którą pamiętam (pierwsza była Hyakutake w 1996). Cytuj
Cloe997 Napisano 18 Października Zgłoś Napisano 18 Października Właśnie oglądał ktoś ten krwawy księżyc ? Cytuj
kzielu Napisano 19 Października Zgłoś Napisano 19 Października Napad na Netflixie (jak zwykle swietne tlumaczenie tytulu na angielski - "Justice"). Jak ktos zyl w PL w latach 90ych, szczegolnie w Wawie to super dobrze i dokladnie oddany klimat i sceneria (samochody tez). A sam film calkiem niezly moim zdaniem. Cytuj
Kleofas11 Napisano 20 Października Zgłoś Napisano 20 Października 13 godzin temu, kzielu napisał: Napad na Netflixie Cytuj
Zuza007 Napisano 21 Października Zgłoś Napisano 21 Października On 10/19/2024 at 10:52 PM, kzielu said: Napad na Netflixie (jak zwykle swietne tlumaczenie tytulu na angielski - "Justice"). Jak ktos zyl w PL w latach 90ych, szczegolnie w Wawie to super dobrze i dokladnie oddany klimat i sceneria (samochody tez). A sam film calkiem niezly moim zdaniem. Dokładnie to pamiętam. Jestem z Warszawy i już wtedy pracowałam w banku. Co prawda nie w tym i nie w oddziale tylko w centrali ale jak się domyślacie, szczególnie w naszym środowisku dużo się o tym mówiło... Później mieszkałam w okolicy Żelaznej. Ten lokal stał pusty bardzo, bardzo długo... Cytuj
pelasia Napisano 4 Listopada Zgłoś Napisano 4 Listopada No i sie doczekaliśmy, w następnym odcinku "before 90 days"sezon 7(90 day fiance - my quilty pleasure shows) mamy Magde z Polski. 2 Cytuj
Xarthisius Napisano 4 Listopada Zgłoś Napisano 4 Listopada 37 minutes ago, pelasia said: No i sie doczekaliśmy, w następnym odcinku "before 90 days"sezon 7(90 day fiance - my quilty pleasure shows) mamy Magde z Polski. Uuu a to rare breed. Wizy K1 dla Polakow/Polek po COVIDzie spadly I sie juz nie podniosly. Cytuj
pelasia Napisano 5 Listopada Zgłoś Napisano 5 Listopada 1 hour ago, Xarthisius said: Uuu a to rare breed. Wizy K1 dla Polakow/Polek po COVIDzie spadly I sie juz nie podniosly. To jest sezon Before 90..., kto wie czy do K1 w ogóle doszło Cytuj
Roelka v.2 Napisano 5 Listopada Zgłoś Napisano 5 Listopada 5 hours ago, Xarthisius said: Uuu a to rare breed. Wizy K1 dla Polakow/Polek po COVIDzie spadly I sie juz nie podniosly. Czy będzie to narzeczona żołnierza? Teraz zapewne będzie sporo Polek w związkach z wojskowymi. Cytuj
cavscout Napisano 5 Listopada Zgłoś Napisano 5 Listopada 8 hours ago, Roelka v.2 said: Czy będzie to narzeczona żołnierza? Teraz zapewne będzie sporo Polek w związkach z wojskowymi. Niektórym się odechce polskich dziewczyn lol https://nypost.com/2021/04/28/army-major-drugged-bitten-by-strippers-at-club-in-poland/ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi