MeganMarkle Napisano 12 Kwietnia Zgłoś Napisano 12 Kwietnia On 4/3/2025 at 10:12 AM, andyopole said: Czekamy na relacje z relokacji. To zawsze jest nowe doswiadczenie i kazdemu sie przydadza praktyczne uwagi i spostrzezenia. Jeszcze sie nie relokowałam, na razie zaczęłam nową pracę remotely i trochę latam między LA a NY, próbujemy znaleźć dom w NY ale jest ciężko bo jest bardzo mała podaż domów va popyt na nie, dom np pojawia się na rynku w piątek, w sobotę jest open House, a w pon już chcą “highest and best offer” i tyle - dom jest off the market zazwyczaj sporo ponad asking price :/ i do tego pełno jest offer za cash (wtf??) ktoś ma jakies inne z tym doświadczenia? Szukam w Westchester county. btw patrząc na to jak nasz szanowny POTUS zarzyna gospodarkę na naszych oczach - zaczynam się zastanawiać czy może lepiej poczekać na recesję? Może spadną stopy albo ceny domów? Tyle że to jeszcze potrwa a ja potrzebuje kupić na cito. Jak sądzicie? sa tu w ogóle jacyś starzy forumowi wyjadacze zamieszkujący NY lub CT?? Cytuj
Xarthisius Napisano 12 Kwietnia Zgłoś Napisano 12 Kwietnia Dzis sie zorientowalem, ze mozna sie zapisywac do okregow wyborczych. Jakby sie ktos zastanawial gdzie ma najblizszy: https://gist.github.com/yt-fido/8cdc1ee4a1a494fa06e6161db1e2b07f Zapisy tu: https://ewybory.msz.gov.pl/ Cytuj
andyopole Napisano 12 Kwietnia Autor Zgłoś Napisano 12 Kwietnia Wyręczyłeś mnie, właśnie wszedłem żeby to ogłosić. Cytuj
Xarthisius Napisano Poniedziałek o 13:10 Zgłoś Napisano Poniedziałek o 13:10 Czy ktoś z okolic Chicago wybiera się do Polski w najbliższym czasie (tak do 6 miesięcy)? Szukam mrówki... Cytuj
kzielu Napisano Poniedziałek o 13:12 Zgłoś Napisano Poniedziałek o 13:12 1 minute ago, Xarthisius said: Czy ktoś z okolic Chicago wybiera się do Polski w najbliższym czasie (tak do 6 miesięcy)? Szukam mrówki... Jakby co to pewnie wrzesien / pazdziernik i we wrzesniu (~Labor Day) bede jak zwykle przejezdzal kolo Was. Cytuj
Xarthisius Napisano Poniedziałek o 13:53 Zgłoś Napisano Poniedziałek o 13:53 To sie odezwe na priva Cytuj
andyopole Napisano 6 godzin temu Autor Zgłoś Napisano 6 godzin temu Babka gotowa. Sernik jutro bo jeszcze w piecu. Cytuj
andyopole Napisano 6 godzin temu Autor Zgłoś Napisano 6 godzin temu Aaa, i jeszcze pieczarki nadziewane. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi