pelasia Napisano Poniedziałek o 14:41 Zgłoś Napisano Poniedziałek o 14:41 @andyopole zdroweczka! Będzie dobrze! @kinia2071 u nas rodeo jest raz w roku i niektórych kategorii osobiscie nie lubie, to atmosfera jest zawsze fajna i jak dla mnie warto się wybrać. Co prawda, jestem ciekawa jak PL by sprawę zorganizowała, bo to trochę obce klimaty, no ale się nie dowiemy. Cytuj
kinia2071 Napisano Poniedziałek o 15:44 Zgłoś Napisano Poniedziałek o 15:44 niestety, obrońcy zwierząt wygrali i rodeo odwołane ale z tego co widziałam zapowiadało się mega fajnie.. no cóż może kiedyś w USA kto wie.. Cytuj
andyopole Napisano Poniedziałek o 19:49 Autor Zgłoś Napisano Poniedziałek o 19:49 11 godzin temu, Joanna30 napisał: Andy, daj spokój! Nie strasz ludzi! Trzymaj się i nie daj się. Dziś pierwsze pół godziny Rehab. Pozdrowilem z okna na V pietrze zgromadzony na dole tlum! 1 Cytuj
Roelka v.2 Napisano Wtorek o 02:43 Zgłoś Napisano Wtorek o 02:43 6 hours ago, andyopole said: Dziś pierwsze pół godziny Rehab. Pozdrowilem z okna na V pietrze zgromadzony na dole tlum! Zdrowka!! Pare zdjec z rozgrywek NFL w Dublinie. Wspaniala atmosfera, swietna organizacja, super tailgate party, caly Dublin byl udekorowany pod ten mecz, pelno Amerykanow chodzilo caly weekend po miescie w koszulkach swoich druzyn (wiecej fanow Steelersow bylo zdecydowanie) - generalnie football mnie nie interesuje zupelnie i bylam zaskoczona jak dobrze sie bawilam. 4 Cytuj
cavscout Napisano wczoraj o 01:47 Zgłoś Napisano wczoraj o 01:47 23 hours ago, Roelka v.2 said: Zdrowka!! Pare zdjec z rozgrywek NFL w Dublinie. Wspaniala atmosfera, swietna organizacja, super tailgate party, caly Dublin byl udekorowany pod ten mecz, pelno Amerykanow chodzilo caly weekend po miescie w koszulkach swoich druzyn (wiecej fanow Steelersow bylo zdecydowanie) - generalnie football mnie nie interesuje zupelnie i bylam zaskoczona jak dobrze sie bawilam. Prawie 30 lat w tym kraju a ja dalej za fooball nie przepadam. Jedyny sport amerykański który jako tako Lubie to baseball (Lubie grac bo oglądanie jest zbyt nudne) Cytuj
katlia Napisano wczoraj o 15:24 Zgłoś Napisano wczoraj o 15:24 13 hours ago, cavscout said: Prawie 30 lat w tym kraju a ja dalej za fooball nie przepadam. Jedyny sport amerykański który jako tako Lubie to baseball (Lubie grac bo oglądanie jest zbyt nudne) Syn (chociaz tu sie urodzil/wychowal) tez nie przepada. Ale ma pasje do lacrossa... jeszcze jeden "tutejszy" sport. Cytuj
kzielu Napisano wczoraj o 16:06 Zgłoś Napisano wczoraj o 16:06 Jak sie okazuje poza stanami sa wiecej niz dwie osoby ktore graja w Lacrosse (ku mojemu zdziwieniu) - moja znajoma z Xavier Univeristy (lokalny - katolicki/prywatny) wyjechala w zeszlym roku z zenska druzyna do Holandii i Portugalii i tam graly przeciwko lokalnym druzynom... Cytuj
Xarthisius Napisano 22 godziny temu Zgłoś Napisano 22 godziny temu 2 hours ago, katlia said: Syn (chociaz tu sie urodzil/wychowal) tez nie przepada. Ale ma pasje do lacrossa... jeszcze jeden "tutejszy" sport. Nasz Syn tez wyrazil chec (nie wiem czy on w zyciu widzial mecz lacrosse'a, chyba ze na yt), ale mieszkamy na wsi i w promieniu 100 mil nie ma... Byla jakas lokalna grupa/druzyna i oferowala zajecia dla dzieci, ale nie przetrwali pandemii. Cytuj
kzielu Napisano 20 godzin temu Zgłoś Napisano 20 godzin temu "Greatest country in the world".... meantime w Ohio : "Cincinnati Public Schools (CPS) will be opening the Safe Sleep Lot on March 1, 2026, to provide a secure, temporary space for families with school-aged children living in their cars. Located outside Taft Elementary School, the lot will offer on-site bathrooms, security, and access to hygiene and food products" Niech mi ktos powie w jakim cywilizowanym kraju dzieci w wieku szkolnym mieszkaja w samochodach i lokalne szkoly otwieraja dla nich parking... W miedzy czasie gigantyczna kasa idzie na gestapo, zbrojenia, pomoc Argentynie i pare innych rownie niepotrzebnych rzeczy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi