Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

@andyopole zdroweczka! Będzie dobrze!

@kinia2071 u nas rodeo jest raz w roku i niektórych kategorii osobiscie nie lubie, to atmosfera jest zawsze fajna i jak dla mnie warto się wybrać. Co prawda, jestem ciekawa jak PL by sprawę zorganizowała, bo to trochę obce klimaty, no ale się nie dowiemy. 

Napisano
11 godzin temu, Joanna30 napisał:

Andy, daj spokój! Nie strasz ludzi!

Trzymaj się i nie daj się.

Dziś pierwsze pół godziny Rehab. Pozdrowilem z okna na V pietrze zgromadzony na dole tlum!

• Like 1
Napisano
6 hours ago, andyopole said:

Dziś pierwsze pół godziny Rehab. Pozdrowilem z okna na V pietrze zgromadzony na dole tlum!

Zdrowka!!

Pare zdjec z rozgrywek NFL w Dublinie. Wspaniala atmosfera, swietna organizacja,  super tailgate party, caly Dublin byl udekorowany pod ten mecz, pelno Amerykanow chodzilo caly weekend po miescie w koszulkach swoich druzyn (wiecej fanow Steelersow bylo zdecydowanie)  - generalnie football mnie nie interesuje zupelnie i bylam zaskoczona jak dobrze sie bawilam. :D

20250928_141533.jpg

20250928_142827.jpg

• Like 4
Napisano
23 hours ago, Roelka v.2 said:

Zdrowka!!

Pare zdjec z rozgrywek NFL w Dublinie. Wspaniala atmosfera, swietna organizacja,  super tailgate party, caly Dublin byl udekorowany pod ten mecz, pelno Amerykanow chodzilo caly weekend po miescie w koszulkach swoich druzyn (wiecej fanow Steelersow bylo zdecydowanie)  - generalnie football mnie nie interesuje zupelnie i bylam zaskoczona jak dobrze sie bawilam. :D

20250928_141533.jpg

20250928_142827.jpg

Prawie 30 lat w tym kraju a ja dalej za fooball nie przepadam. Jedyny sport amerykański który jako tako Lubie to baseball (Lubie grac bo oglądanie jest zbyt nudne)

Napisano
13 hours ago, cavscout said:

Prawie 30 lat w tym kraju a ja dalej za fooball nie przepadam. Jedyny sport amerykański który jako tako Lubie to baseball (Lubie grac bo oglądanie jest zbyt nudne)

Syn (chociaz tu sie urodzil/wychowal) tez nie przepada. Ale ma pasje do lacrossa... jeszcze jeden "tutejszy" sport.  

Napisano

Jak sie okazuje poza stanami sa wiecej niz dwie osoby ktore graja w Lacrosse (ku mojemu zdziwieniu) - moja znajoma z Xavier Univeristy (lokalny - katolicki/prywatny) wyjechala w zeszlym roku z zenska druzyna do Holandii i Portugalii i tam graly przeciwko lokalnym druzynom...

Napisano
2 hours ago, katlia said:

Syn (chociaz tu sie urodzil/wychowal) tez nie przepada. Ale ma pasje do lacrossa... jeszcze jeden "tutejszy" sport.  

Nasz Syn tez wyrazil chec (nie wiem czy on w zyciu widzial mecz lacrosse'a, chyba ze na yt), ale mieszkamy na wsi i w promieniu 100 mil nie ma... Byla jakas lokalna grupa/druzyna i oferowala zajecia dla dzieci, ale nie przetrwali pandemii.

Napisano

"Greatest country in the world".... meantime w Ohio :

"Cincinnati Public Schools (CPS) will be opening the Safe Sleep Lot on March 1, 2026, to provide a secure, temporary space for families with school-aged children living in their cars. Located outside Taft Elementary School, the lot will offer on-site bathrooms, security, and access to hygiene and food products"

Niech mi ktos powie w jakim cywilizowanym kraju dzieci w wieku szkolnym mieszkaja w samochodach i lokalne szkoly otwieraja dla nich parking...

W miedzy czasie gigantyczna kasa idzie na gestapo, zbrojenia, pomoc Argentynie i pare innych rownie niepotrzebnych rzeczy.

Napisano

O, a ja w niedziele akurat wrocilam z PL gdzie udalo mi sie skoczyc na dwa mecze, ale standardowo pilki noznej. Jeden nawet Reprezentacji Polski z Nowa Zelandia! Nie bylam nigdy na meczu reprezantacji, a ze mialam pod nosem to grzechem byloby nie isc :P

• Like 1