andyopole Napisano Piątek o 09:06 Autor Zgłoś Napisano Piątek o 09:06 12 minut temu, Zuza007 napisał: Śląskie? To jeszcze jakieś dobre mięsko z sosikiem Schab w sosie cebulowo warzywnym. Schab trochę suchy, łopatka czy karkowka bylaby lepsza ale akurat takie mieso miałem. Cytuj
pelasia Napisano Niedziela o 22:14 Zgłoś Napisano Niedziela o 22:14 W zeszłym tygodniu się dowiedziałam, że moje źródło lokalnego miodu się skończyło. Starszy pan, Polak, który mieszkał w małym miasteczku, kolo mojego,w górach, miał swoje pszczółki i sobie spokojnie żył, został deportowany. Jego sąsiedzi, którzy są moimi znajomymi i do niego zaglądają, nie mogli go znaleźć i się okazało, że chwycił go ICE. Nie znam żadnych szczegółów ani jego statusu niestety. Ale nie wiem kto o zdrowych zmysłach, chce w obecnych czasach sie do USA przeprowadzać. 1 Cytuj
SuperTraveller Napisano wczoraj o 00:26 Zgłoś Napisano wczoraj o 00:26 Ej, ale przecież Trump lubi Polaków. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi