Roelka v.2 Napisano 30 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Stimulus check juz nam przyszedl. Szybko. Bedzie akurat na waciki i pokrycie 1/3 naprawy auta po tym jak jeleń w nas uderzył (przywalil w bok auta, wiec szczęście w nieszczęściu ze nie uderzylismy go przodem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 30 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 2 hours ago, Roelka v.2 said: Stimulus check juz nam przyszedl. Szybko. Jak to juz przyszedl jezeli "zolwik" walczy, zebys za duzo nie dostala, a Trump 40m temu tweetowal na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 30 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Jak to juz przyszedl jezeli "zolwik" walczy, zebys za duzo nie dostala, a Trump 40m temu tweetowal na ten temat?Pierwszy batch wyslali wczoraj podobno jesli uda sie cos wywalczyc (w co szczerze watpie) w sprawie 2000 to dostaniemy wyrownanie Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roelka v.2 Napisano 30 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 52 minutes ago, Xarthisius said: Jak to juz przyszedl jezeli "zolwik" walczy, zebys za duzo nie dostala, a Trump 40m temu tweetowal na ten temat? Przyszlo $600 na osobe. W senacie teraz walczą o dodatkowe $1400. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 30 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Aż sprawdziłem konto. Nie głosowałem na Trumpa, nie dostałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 30 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 3 hours ago, Patipitts said: podobno jesli uda sie cos wywalczyc (w co szczerze watpie) w sprawie 2000 to dostaniemy wyrownanie Mitch McConnell (aka The Grim Reaper) na to nie pozwoli. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 30 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Mitch McConnell (aka The Grim Reaper) na to nie pozwoli. Wiem, ale podobno juz nawet czesc republikanskich senatorow to popiera w tym Perdue wiec ogolnie ciekawe jak to politycznie rozegraja, bo ogolnie ryzykowny krok z ich strony bo moga stracic miejsce w GA Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 30 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 1 hour ago, Patipitts said: Wiem, ale podobno juz nawet czesc republikanskich senatorow to popiera w tym Perdue wiec ogolnie ciekawe jak to politycznie rozegraja, bo ogolnie ryzykowny krok z ich strony bo moga stracic miejsce w GA Sent from my iPhone using Tapatalk Ale to Mitch McConnell decyduje czy nawet dojdzie do glosowania. On moze zupelnie zignorowac jakiekolwiek popieranie przez republikanow - co w tej chwili wlasnie robi. Sluchaj, on SAM sie nazywa the Grim Reaper. Z radoscia, nawet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 30 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Ale to Mitch McConnell decyduje czy nawet dojdzie do glosowania. On moze zupelnie zignorowac jakiekolwiek popieranie przez republikanow - co w tej chwili wlasnie robi. Sluchaj, on SAM sie nazywa the Grim Reaper. Z radoscia, nawet. Ja sie nie znam, ale jesli straca wiekszosc w senacie to on nie spadnie wtedy z rowerka?Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 30 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 23 minutes ago, Patipitts said: Ja sie nie znam, ale jesli straca wiekszosc w senacie to on nie spadnie wtedy z rowerka? Sent from my iPhone using Tapatalk Spadnie... ale niestety na to nie wyglada ze straca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi