Xarthisius Napisano 15 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lutego 2022 Melduje, ze sie udalo. Strasznie nie bylo. Oczywiscie na poczatku probowali mi wepchnac rozne cuda typu Xzilon Silver Level interior & exterior molecular protection with antimicrobial protection za jedyne $1300. Byla to opcja nie do usuniecia, no bo juz na lakierze, ale finalnie udalo sie jednak pozbyc tej pozycji, a nie widzialem zeby skrobali mi lakier szczoteczka do zebow. Tak samo sledzenia GPS'em za $600 tez mi sie udalo nie nabyc... Ogolnie wyszedlem zadowolony, placac to co mialem nadzieje zaplacic. 5h... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 15 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lutego 2022 My tu deliberujemy o wyzszosci Swiat Wielkiej Nocy nad Swietami Bozego Narodzenia a @Xarthisiussobie targuje bez pytania nas o zdanie! GRATULACJE!!! Ponoc czlowiek cieszy sie dwa razy: gdy auto kupuje a potem gdy mu sie je uda wreszcie sprzedac. Pochwal sie co tam w koncu kupiles, jaki wypas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 15 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lutego 2022 46 minutes ago, Xarthisius said: Melduje, ze sie udalo. Strasznie nie bylo. Oczywiscie na poczatku probowali mi wepchnac rozne cuda typu Xzilon Silver Level interior & exterior molecular protection with antimicrobial protection za jedyne $1300. Byla to opcja nie do usuniecia, no bo juz na lakierze, ale finalnie udalo sie jednak pozbyc tej pozycji, a nie widzialem zeby skrobali mi lakier szczoteczka do zebow. Tak samo sledzenia GPS'em za $600 tez mi sie udalo nie nabyc... Ogolnie wyszedlem zadowolony, placac to co mialem nadzieje zaplacic. 5h... To gratulacje - ja miałem podobnie bz Elantrą ale nawet nie próbowali dyskutować - inne czasy były. Zdjęcie jakieś wrzuć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 15 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lutego 2022 2 minuty temu, kzielu napisał: Zdjęcie jakieś wrzuć... "Zara" powie ze ciemno juz maja. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mola Napisano 15 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lutego 2022 (edytowane) Proszę bardzo ps. Syn na pytanie co mu się podoba w nowym samochodzie odpowiada: screen, speed and smell Edytowane 15 Lutego 2022 przez mola 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 15 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lutego 2022 (edytowane) Ktora wersja? Dealer u was daje od razu normalne numery? Wole jasniejsze lakiery, na ciemnym zawsze zostaja niedomyte "kozy". No i bardziej brudzace sa, zaraz wszystko widac, nawet po malym deszczu. A mnie te wystajace tablety strasznie wkurzaja. Moja Mama mawiala: "ni przyszyl, ni przylatal'. Jak dla mnie wyglada szkaradnie na dodatek w tanszych autach po czasie trzeszcza i telepia. W wielu drozszych ponoc tez. Moj model byl ostatnim rocznikiem ze sporym ekranem ale wkomponowanym w kokpit. I to sie "dla mnie" podoba. Chyba staroswiecki sie zrobilem. Edytowane 16 Lutego 2022 przez andyopole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 16 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lutego 2022 26 minutes ago, andyopole said: Ktora wersja? Dealer u was daje od razu normalne numery? Wole jasniejsze lakiery, na ciemnym zawsze zostaja niedomyte "kozy". No i bardziej brudzace sa, zaraz wszystko widac, nawet po malym deszczu. A mnie te wystajace tablety strasznie wkurzaja. Moja Mama mawiala: "ni przyszyl, ni przylatal'. Jak dla mnie wyglada szkaradnie na dodatek w tanszych autach po czasie trzeszcza i telepia. W wielu drozszych ponoc tez. Moj model byl ostatnim rocznikiem ze sporym ekranem ale wkomponowanym w kokpit. I to sie "dla mnie" podoba. Chyba staroswiecki sie zrobilem. Nie mialem czasu wrzucac, bo robilismy z Synem test drive Ta co oddalem miala jeszcze 2.0L silnik, ta ma juz 2.5L i roznica jest ogromna. Jechalem z bananem na twarzy, az sie Syn pytal czemu sie tak smieje Wersja w sensie trim? Podstawowy: sport. Specjalnego wyboru nie bylo. U dealera staly 3, ta nasza i dwie touring (nastepny trim). Touring z upgrade'ow ma tylko skorzane siedzenia, power liftgate, auto-przyciemniane lusterko i chyba power passenger seat. Jakos mnie te opcje nie sklonily do wydania $2-3k wiecej... Ja tam sie ciesze z "tableta". Zawsze to wygodniejsze od telefonu. Poza tym sie gdzies kamerka do cofania wyswietlac musi, a przed soba lubie miec klasyczne "zegary". Na razie jeszcze mnie gadgety przerastaja troche. Tu mi pika w zakrecie, bo kupa sniegu lezala, a tu mi kierownica drzy, bo na pas najechalem. W poprzednim wogole nie bylo takich bajerow. Ide teraz sie zdekompresowac i przeczytac instrukcje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 16 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lutego 2022 4 minuty temu, Xarthisius napisał: Ide teraz sie zdekompresowac i przeczytac instrukcje No co Ty! Prawdziwy Polak nigdy nie zdejmuje folii z instrukcji! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobertNYc Napisano 16 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lutego 2022 3 hours ago, Xarthisius said: Tak samo sledzenia GPS'em za $600 tez mi sie udalo nie nabyc... Ale to jednak spory błąd. Zwłaszcza gdy się kupuje nowy samochód. A 600 papierów to nieduża suma.….you never know what might happen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 16 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lutego 2022 12 minutes ago, RobertNYc said: Ale to jednak spory błąd. Zwłaszcza gdy się kupuje nowy samochód. A 600 papierów to nieduża suma.….you never know what might happen. Mhm. To jest scam jakich malo. $600 to bylo za roczny serwis. Mam nadzieje, ze tego g**na nigdy nie zainstalowali w tym samochodzie i mieli to tylko jako opcje na stickerze. No, ale sie okaze jak mi przyjdzie email od Kahu... Wrzuc sobie w googla i poczytaj: kahu security gps. A jak chcesz sledzic swoje auto, pierwszy lepszy gps tracker do samochodu mozna w Best Buy'u za $250 nabyc, bez rocznego abonamentu... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi