andyopole Napisano 26 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2022 11 godzin temu, Zuza007 napisał: Daj mu kiedyś surowe skrzydełko kurczaka - to dopiero będzie zabawa! I tak, zje z kosćmi ! Przecwiczone! Kicius kazal Cie pozdrawiac za podpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zuza007 Napisano 29 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2022 On 4/26/2022 at 10:17 PM, andyopole said: Przecwiczone! Kicius kazal Cie pozdrawiac za podpowiedz. Głaski dla Kiciusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martt Napisano 30 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2022 MeghanMarkle - jeśli to czytasz to chciałam zapytać ( bo chyba mi sie koedyś przewinęło że pracujesz w logistyce?) Jesli tak to mogłabyś powiedzieć w jakiej branży? Czy w spedycji? Czy w jakiejś fabryce? Czy jak to wygląda u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeganMarkle Napisano 30 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2022 3 hours ago, Martt said: MeghanMarkle - jeśli to czytasz to chciałam zapytać ( bo chyba mi sie koedyś przewinęło że pracujesz w logistyce?) Jesli tak to mogłabyś powiedzieć w jakiej branży? Czy w spedycji? Czy w jakiejś fabryce? Czy jak to wygląda u Ciebie Supply Chain pisz na priv co chcesz wiedzieć to ci powiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeganMarkle Napisano 30 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2022 pytanko takie z dupy do wszystkich - dlaczego mam expiry date na DL? wlasnie zauważyłam wczoraj ze mam EXP 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roelka v.2 Napisano 30 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2022 2 minutes ago, MeganMarkle said: pytanko takie z dupy do wszystkich - dlaczego mam expiry date na DL? wlasnie zauważyłam wczoraj ze mam EXP 2023 DL? Driving license? Pewnie dlatego ze dokumenty wygasaja czasami i trzeba odnowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 30 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2022 10 minutes ago, MeganMarkle said: pytanko takie z dupy do wszystkich - dlaczego mam expiry date na DL? wlasnie zauważyłam wczoraj ze mam EXP 2023 Nie kazdy jest wiecznie piekny I mlody jak Meghan Markle. Nie ktorym sie robia zmarchy, nie ktorym sie oczka psuja. A tak zrobia nowa focie, sprawdza maszynka wzrok I od razu bezpieczniej na drogach. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 30 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2022 21 minut temu, MeganMarkle napisał: pytanko takie z dupy do wszystkich - dlaczego mam expiry date na DL? wlasnie zauważyłam wczoraj ze mam EXP 2023 To prawdopodobnie oznacza że w tym dniu masz urodziny. W Oregon byłyby to ósme urodziny od ostatniego wydania DL. Nie wiem jak tam u Was, w Kalafiorni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeganMarkle Napisano 30 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2022 19 minutes ago, Roelka v.2 said: DL? Driving license? Pewnie dlatego ze dokumenty wygasaja czasami i trzeba odnowic Polskie prawo jazdy mam bezterminowe a tutaj już po 5 latach expiry? Bez przesady, aż tak stara nie jestem... rozumiem 10 lat, ale 5? Jak wyglada proces takiej wymiany prawka, wie ktoś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 30 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2022 3 minuty temu, MeganMarkle napisał: Jak wyglada proces takiej wymiany prawka, wie ktoś ? Po pierwsze: trzeba zapłacić! Potem pstrykną Ci nowa fotkę. Powyżej jakiegoś wieku, u mnie 50, trzeba zajrzeć do pudełka i przeczytać literki. Wsio! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi