andyopole Napisano 26 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2022 11 godzin temu, Zuza007 napisał: Daj mu kiedyś surowe skrzydełko kurczaka - to dopiero będzie zabawa! I tak, zje z kosćmi ! Przecwiczone! Kicius kazal Cie pozdrawiac za podpowiedz. Cytuj
Zuza007 Napisano 29 Kwietnia 2022 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2022 On 4/26/2022 at 10:17 PM, andyopole said: Przecwiczone! Kicius kazal Cie pozdrawiac za podpowiedz. Głaski dla Kiciusia Cytuj
Martt Napisano 30 Kwietnia 2022 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2022 MeghanMarkle - jeśli to czytasz to chciałam zapytać ( bo chyba mi sie koedyś przewinęło że pracujesz w logistyce?) Jesli tak to mogłabyś powiedzieć w jakiej branży? Czy w spedycji? Czy w jakiejś fabryce? Czy jak to wygląda u Ciebie Cytuj
MeganMarkle Napisano 30 Kwietnia 2022 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2022 3 hours ago, Martt said: MeghanMarkle - jeśli to czytasz to chciałam zapytać ( bo chyba mi sie koedyś przewinęło że pracujesz w logistyce?) Jesli tak to mogłabyś powiedzieć w jakiej branży? Czy w spedycji? Czy w jakiejś fabryce? Czy jak to wygląda u Ciebie Supply Chain pisz na priv co chcesz wiedzieć to ci powiem... Cytuj
MeganMarkle Napisano 30 Kwietnia 2022 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2022 pytanko takie z dupy do wszystkich - dlaczego mam expiry date na DL? wlasnie zauważyłam wczoraj ze mam EXP 2023 Cytuj
Roelka v.2 Napisano 30 Kwietnia 2022 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2022 2 minutes ago, MeganMarkle said: pytanko takie z dupy do wszystkich - dlaczego mam expiry date na DL? wlasnie zauważyłam wczoraj ze mam EXP 2023 DL? Driving license? Pewnie dlatego ze dokumenty wygasaja czasami i trzeba odnowic Cytuj
Xarthisius Napisano 30 Kwietnia 2022 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2022 10 minutes ago, MeganMarkle said: pytanko takie z dupy do wszystkich - dlaczego mam expiry date na DL? wlasnie zauważyłam wczoraj ze mam EXP 2023 Nie kazdy jest wiecznie piekny I mlody jak Meghan Markle. Nie ktorym sie robia zmarchy, nie ktorym sie oczka psuja. A tak zrobia nowa focie, sprawdza maszynka wzrok I od razu bezpieczniej na drogach. 2 1 Cytuj
andyopole Napisano 30 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2022 21 minut temu, MeganMarkle napisał: pytanko takie z dupy do wszystkich - dlaczego mam expiry date na DL? wlasnie zauważyłam wczoraj ze mam EXP 2023 To prawdopodobnie oznacza że w tym dniu masz urodziny. W Oregon byłyby to ósme urodziny od ostatniego wydania DL. Nie wiem jak tam u Was, w Kalafiorni? Cytuj
MeganMarkle Napisano 30 Kwietnia 2022 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2022 19 minutes ago, Roelka v.2 said: DL? Driving license? Pewnie dlatego ze dokumenty wygasaja czasami i trzeba odnowic Polskie prawo jazdy mam bezterminowe a tutaj już po 5 latach expiry? Bez przesady, aż tak stara nie jestem... rozumiem 10 lat, ale 5? Jak wyglada proces takiej wymiany prawka, wie ktoś ? Cytuj
andyopole Napisano 30 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2022 3 minuty temu, MeganMarkle napisał: Jak wyglada proces takiej wymiany prawka, wie ktoś ? Po pierwsze: trzeba zapłacić! Potem pstrykną Ci nowa fotkę. Powyżej jakiegoś wieku, u mnie 50, trzeba zajrzeć do pudełka i przeczytać literki. Wsio! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi