sly6 Napisano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2015 to zalezy od kursu dolara oraz czy mowa o tym samym produkcie. Cytuj
olmeca Napisano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2015 Wczoraj pierwsze 35km na rowerku w tym sezonie Cytuj
ilon Napisano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2015 Sezon rozliczeń uważam za zakończony, nareszcie. <3 Cytuj
jannapa Napisano 1 Maja 2015 Zgłoś Napisano 1 Maja 2015 rany, jakas licytacja osiagniec;) trzasnelam pierwsze piecset mil na nowym motorku:) tez sie liczy:) tak? Cytuj
andyopole Napisano 1 Maja 2015 Autor Zgłoś Napisano 1 Maja 2015 Jutro "skrócone lekcje". Kończę robotę o jedenastej i na cały weekend jadziem nad Pacyfik. Cytuj
Paulina_89 Napisano 1 Maja 2015 Zgłoś Napisano 1 Maja 2015 Ja sie przygotowuje do przyjazdu rodzicow. Za kilka dni juz ze mna będą Mam pytanie tylko ... czy oprocz deklaracji celnej, moi rodzice cos jeszcze beda wypelniali w samolocie? Nie mówią po angielsku, leca na wizie turystycznej pierwszy raz, wiec staram sie ich przygotowac na tyle na ile moge. wyslalam im deklaracje celna po polsku zeby sobie analogicznie wypelnili ta, ktora dostana w samolocie. Leca Lufthansa, wiec nie spodziewam sie zeby mieli tam deklaracje po polsku. Jestem podekscytowana i stresuje sie na przemian... Cytuj
Dragony Napisano 1 Maja 2015 Zgłoś Napisano 1 Maja 2015 Nic poza deklaracją celna nie wypełniają Cytuj
grape Napisano 1 Maja 2015 Zgłoś Napisano 1 Maja 2015 Case Complete ! po 22 dniach od Scan Date Cytuj
Paulina_89 Napisano 1 Maja 2015 Zgłoś Napisano 1 Maja 2015 Nic poza deklaracją celna nie wypełniają dziekuje za informacje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi