andyopole Napisano 27 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lipca 2022 Alaska jest i u nas, start w Seattle. Tez jest na mojej liscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpear Napisano 27 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lipca 2022 No ja właśnie zrobiłem z Seattle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 27 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lipca 2022 Jechałeś autem czy samolotem do Seattle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpear Napisano 27 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lipca 2022 leciałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 27 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lipca 2022 49 minut temu, mcpear napisał: leciałem No! Gdybys jechal autem to przechlapane, mieszkam 1 mile od I5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vlade Napisano 28 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lipca 2022 Jester w barze, środkowe IL, nie było miejsc w normalnych hotelach i śpię koło truck stopu . Chyba jest karaoke night, starsza pani w słomianym kapeluszu która pytała się mnie jak moje pork chops smakują ma głos jak cholerna Beyonce, znaczy jakby Beyonce śpiewała Country, ale na serio, byłem zafascynowany. Teraz jakaś młodsza próbowała Eminema i nie spotkało się to z równie entuzjastyczna reakcja publiczności. Czuje się jak w Blues Brothers. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 28 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lipca 2022 1 minute ago, vlade said: Jester w barze, środkowe IL, nie było miejsc w normalnych hotelach i śpię koło truck stopu . Chyba jest karaoke night, starsza pani w słomianym kapeluszu która pytała się mnie jak moje pork chops smakują ma głos jak cholerna Beyonce, znaczy jakby Beyonce śpiewała Country, ale na serio, byłem zafascynowany. Teraz jakaś młodsza próbowała Eminema i nie spotkało się to z równie entuzjastyczna reakcja publiczności. Czuje się jak w Blues Brothers. A co spiewajacy sa oddzieleni krata od publiki? Środkowe IL to znaczy u nas!! I tak bez uprzedzenia?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vlade Napisano 28 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lipca 2022 (edytowane) 9 minutes ago, Xarthisius said: A co spiewajacy sa oddzieleni krata od publiki? Środkowe IL to znaczy u nas!! I tak bez uprzedzenia?! No właśnie kraty nie ma, ale klimat jest ten sam. Effingham, IL. Jestem generalnie w szoku jakie dobre głosy ludzie maja, dowolny przypadkowy trucker brzmi jak dowolne Country które leci w radiu. edit można tu jakoś filmy zamieścić? Edytowane 28 Lipca 2022 przez vlade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vlade Napisano 28 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lipca 2022 Ok, dziewczyna w zielonym która próbowała Eminema jest po prostu kiepska w te klocki, teraz śpiewa coś co wymagania śpiewania i jest dosyć tragicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vlade Napisano 28 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lipca 2022 Mam ochotę tam podejść, poprosić o jakas piosenkę Rammstein i pojechać cały tekst Bueck Dich po niemiecku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi