andyopole Napisano 5 Maja 2015 Autor Zgłoś Napisano 5 Maja 2015 do porannej kawy wcina sie yogurt z owocami, orzechami i miodem nie sledzie Śledzie są bardzo dobre jeśli je zrobię z jogurtem, rodzynkami, jabłkiem i miodem. Nawet na śniadanie. Cytuj
Jackie Napisano 5 Maja 2015 Zgłoś Napisano 5 Maja 2015 The 10 Best Cities To Relocate To In The U.S. http://www.huffingtonpost.com/2015/04/29/best-places-relocate_n_7163924.html?1430323048=&ncid=fcbklnkushpmg00000063 Mieszkam w jednym z tych miejsc (Oak Park) więc przeprowadzać się nie muszę do porannej kawy wcina sie yogurt z owocami, orzechami i miodem nie sledzie Dla każdego coś innego. Jogurt - blee. Śledzik do porannej kawy? A i owszem Cytuj
KaeR Napisano 5 Maja 2015 Zgłoś Napisano 5 Maja 2015 Mieszkam w jednym z tych miejsc (Oak Park) więc przeprowadzać się nie muszę Na tej liscie jest rowniez Richmond, wiec nie wiem czy jej ufac. :> Cytuj
Paulina_89 Napisano 5 Maja 2015 Zgłoś Napisano 5 Maja 2015 Śledzie są bardzo dobre jeśli je zrobię z jogurtem, rodzynkami, jabłkiem i miodem. Nawet na śniadanie. za sledziami ogolnie nie przepadam, ale moze bym sprobowala takiej kombinacji Cytuj
andyopole Napisano 5 Maja 2015 Autor Zgłoś Napisano 5 Maja 2015 za sledziami ogolnie nie przepadam, ale moze bym sprobowala takiej kombinacji Najlepsze na West Coast. Tak twierdzą Ci, którzy próbowali. Cytuj
Jackie Napisano 5 Maja 2015 Zgłoś Napisano 5 Maja 2015 Na tej liscie jest rowniez Richmond, wiec nie wiem czy jej ufac. :> Oak Park to prześliczne miasteczko z przepiękną architekturą i z b. dobrym systemem komunikacji publicznej (jesteś w centrum Chicago w niecałe 30 min), ale czy naprawdę takie zajebiste miejsce do mieszkania? Tanio tu nie jest, podatki są masakryczne, miescowe atrakcje to w zasadzie muzeum Hemingwaya i dom Franka Lloyda Wrighta i niewiele poza tym, no i na pewno nie jest to miejsce dla singli ani osób które szukają "mocnych" ( )wrażeń typu niezależne kino, dobre restauracje, bary, itp. Ja lubię tu mieszkać ale już mój "drugi połówek", który wkrótce przeprowadza się tutaj z Lakeview, płacze po nocach że mu życie kulturalne zniknie i liczy czas do momentu gdy mój syn skończy HS i będziemy mogli zamieszkać w Chicago. Cytuj
katlia Napisano 5 Maja 2015 Zgłoś Napisano 5 Maja 2015 Boulder Colorado jest na tej liscie -- i tez nie wiem czy sie zgadzam. Fakt, sliczne, uniwersyteckie masteczko u stop gor. Ale, bardzo malo diversity -- sami biali, troche azjatow/naukowcow -- ceny domow kosmiczne bo miasteczko jest modne, ale nie moze sie rozrosnac (jest otoczonym 'open space' na ktorym nie mozna budowac) -- duzo studentow wiec tez duzo transiency i frat parties -- daleko od lotniska -- daleko od najlepszych szpitali -- i na dodatek taki sens cultural superiority ze chce sie albo smiac alby rzygac Ja tam wole Denver gdzie jest i soul food/jazz, roznorodnosc i duzy wybor gdzie/jak/za ile mozna zyc. Nie do takiego stopnia jak w Chicago ale jest. Cytuj
lochraven Napisano 5 Maja 2015 Zgłoś Napisano 5 Maja 2015 , że... skończyłem w końcu swoją ep-kę, i nie wiem czy ktokolwiek tutaj lubi takie klimaty, ale co mi tam: https://lobbyboy.bandcamp.com/album/uneven-pavement-ahead https://www.youtube.com/playlist?list=PLsqR24Eu90SpBXaiyJG0DLIuwn8UI2Lon Cytuj
KaeR Napisano 5 Maja 2015 Zgłoś Napisano 5 Maja 2015 ... trochę smutno I feel ya. Choc dzis wiele osob bylo zawiedzienych, akurat Tobie wspolczuje. Sam bym nie odmowic wygranej, bo chetnie bym przestal byc zakladnikiem swojego pracodawcy... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi