Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
30 minutes ago, Roelka v.2 said:

Hm, przegladam forum na przegladarce w telefonie i tylko tutaj pojawiaja mi sie te preview. Na komputerze nie. Myslalam ze to jakas aktualizacja. :)

Jak tak nie mam nawet na telefonie, takze ten "preview" to chyba jakis feature Twojego telefonu.

Napisano

i Jak tam pojawiły się już gadżety z Orłami z Filadelfii albo Wodzami z Kansas w waszych  sklepach spożywczych? Ja w moim już dostrzegłem papierowe talerzyki i kubeczki w tych barwach - byli przygotowani :)

U mnie w robocie vp od developmentu, z którym współpracuje i szef działu programistów, z którym współpracuję mają od dwudziestu paru lat season tickets na wszystkie mecze Eagles, tak więc dzisiejszy poranny call z nimi chyba przez 15 minut spędziliśmy na tym jak rozgromili SF. Za dwa tygodnie jakby Eagles wygrali to chyba ogłoszą w ich dziale wolny poniedziałek :)

A propos pojawiło się na lokalnym  u nas portalu ogłoszenie (dowcip) na który się nabrałem. A mianowicie sąsiad ogłaszał, że jego syn kupił rok temu okazyjnie dwa bilety na Superbowl w loży VIP za jedyne 5 tysięcy od biletu, a zapomniał całkowicie, że bierze ślub w ten sam weekend. Szukał pomocy. Generalnie prezentował to jako dużą okazję, bo kościół metodystyczny w Long Beach jest bardzo malowniczy, Panna młoda ma 26 lat, 5'5", 135lbs wagi i jest białą brunetką. Jakby co to będzie ubrana w białą suknie, a wesele jest już opłacone :)

Napisano
4 godziny temu, Xarthisius napisał:

Jak tak nie mam nawet na telefonie, takze ten "preview" to chyba jakis feature Twojego telefonu.

Moderatorzy wypowiedzieli sie na temat techniczny, takze ten.  ....

Nie mamy Pani plaszcza. ...  :D

Napisano
18 minut temu, mcpear napisał:

i Jak tam pojawiły się już gadżety z Orłami z Filadelfii albo Wodzami z Kansas w waszych  sklepach spożywczych?

Po pierwszym zdaniu ni hu hu nie zorientowalem sie o co kaman...    :)

Taki ze mnie "Hamerykan".

Napisano
12 minut temu, foladdd napisał:

A ja bym chciała żeby na forum pojawił się watek w którym pisalibyśmy tylko po angielsku.  Taki mały wąteczek o byle czym, kwestie lifestylowe, itp. Co wy na to?

Watek jest m.in.  po to zeby uczestnicy dbali o jezyk polski.

Nie dotyczy tych, ktorzy juz po polsku zapomnieli a po angielsku jeszcze sie nie nauczyli. 

Jesli masz ochote pisac wylacznie po angielsku zaloz taki watek. mozesz to zrobic jak kazdy uczestnik tego forum.

Napisano (edytowane)
17 minutes ago, kzielu said:

How do you do fellow forumowicze ?

W kwestiach lajfstajlowych i po anglijsku polecam ChatGPT. Odpowie na wszystko. Ja juz nigdy nie bede musial wymyslac kolejnego thank-you carda, albo student essay na Tae Kwon Do dla Syna (w tym tygodniu motywem przewodnim jest Courtesy – Ye Eui – Being polite to one another.)  Jeszcze tylko jakis text2speech i moze sie da pod Zooma podpiac...

Edytowane przez Xarthisius
Napisano
2 minuty temu, Xarthisius napisał:

Ja juz nigdy nie bede musial wymyslac kolejnego thank-you carda

Na te potrzeby jeszcze przed ChatGPT żona była. Oddam jednak ten zaszczyt sztucznej inteligencji bez żalu :) 

Napisano

Swietny pomysl z Chat GPT. Musze corce zasugerowac bo w szkole jakies cotygodniowe quick writes (sa dosc charakterystyczne wiec ciekawe czy nauczycielka sie pozna). 

(4th grade jakby co)