Xarthisius Napisano 30 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2023 30 minutes ago, Roelka v.2 said: Hm, przegladam forum na przegladarce w telefonie i tylko tutaj pojawiaja mi sie te preview. Na komputerze nie. Myslalam ze to jakas aktualizacja. Jak tak nie mam nawet na telefonie, takze ten "preview" to chyba jakis feature Twojego telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpear Napisano 30 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2023 i Jak tam pojawiły się już gadżety z Orłami z Filadelfii albo Wodzami z Kansas w waszych sklepach spożywczych? Ja w moim już dostrzegłem papierowe talerzyki i kubeczki w tych barwach - byli przygotowani U mnie w robocie vp od developmentu, z którym współpracuje i szef działu programistów, z którym współpracuję mają od dwudziestu paru lat season tickets na wszystkie mecze Eagles, tak więc dzisiejszy poranny call z nimi chyba przez 15 minut spędziliśmy na tym jak rozgromili SF. Za dwa tygodnie jakby Eagles wygrali to chyba ogłoszą w ich dziale wolny poniedziałek A propos pojawiło się na lokalnym u nas portalu ogłoszenie (dowcip) na który się nabrałem. A mianowicie sąsiad ogłaszał, że jego syn kupił rok temu okazyjnie dwa bilety na Superbowl w loży VIP za jedyne 5 tysięcy od biletu, a zapomniał całkowicie, że bierze ślub w ten sam weekend. Szukał pomocy. Generalnie prezentował to jako dużą okazję, bo kościół metodystyczny w Long Beach jest bardzo malowniczy, Panna młoda ma 26 lat, 5'5", 135lbs wagi i jest białą brunetką. Jakby co to będzie ubrana w białą suknie, a wesele jest już opłacone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 30 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2023 4 godziny temu, Xarthisius napisał: Jak tak nie mam nawet na telefonie, takze ten "preview" to chyba jakis feature Twojego telefonu. Moderatorzy wypowiedzieli sie na temat techniczny, takze ten. .... Nie mamy Pani plaszcza. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 30 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2023 18 minut temu, mcpear napisał: i Jak tam pojawiły się już gadżety z Orłami z Filadelfii albo Wodzami z Kansas w waszych sklepach spożywczych? Po pierwszym zdaniu ni hu hu nie zorientowalem sie o co kaman... Taki ze mnie "Hamerykan". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 30 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2023 12 minut temu, foladdd napisał: A ja bym chciała żeby na forum pojawił się watek w którym pisalibyśmy tylko po angielsku. Taki mały wąteczek o byle czym, kwestie lifestylowe, itp. Co wy na to? Watek jest m.in. po to zeby uczestnicy dbali o jezyk polski. Nie dotyczy tych, ktorzy juz po polsku zapomnieli a po angielsku jeszcze sie nie nauczyli. Jesli masz ochote pisac wylacznie po angielsku zaloz taki watek. mozesz to zrobic jak kazdy uczestnik tego forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 30 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2023 How do you do fellow forumowicze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 30 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2023 (edytowane) 17 minutes ago, kzielu said: How do you do fellow forumowicze ? W kwestiach lajfstajlowych i po anglijsku polecam ChatGPT. Odpowie na wszystko. Ja juz nigdy nie bede musial wymyslac kolejnego thank-you carda, albo student essay na Tae Kwon Do dla Syna (w tym tygodniu motywem przewodnim jest Courtesy – Ye Eui – Being polite to one another.) Jeszcze tylko jakis text2speech i moze sie da pod Zooma podpiac... Edytowane 30 Stycznia 2023 przez Xarthisius Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 30 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2023 14 minut temu, kzielu napisał: How do you do fellow forumowicze ? Wir? Wunderbaar! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mola Napisano 30 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2023 2 minuty temu, Xarthisius napisał: Ja juz nigdy nie bede musial wymyslac kolejnego thank-you carda Na te potrzeby jeszcze przed ChatGPT żona była. Oddam jednak ten zaszczyt sztucznej inteligencji bez żalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 30 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2023 Swietny pomysl z Chat GPT. Musze corce zasugerowac bo w szkole jakies cotygodniowe quick writes (sa dosc charakterystyczne wiec ciekawe czy nauczycielka sie pozna). (4th grade jakby co) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi