Mamon Napisano 13 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lutego 2023 16 hours ago, Roelka v.2 said: Oglada ktos Super Bowl? fajnie reklamy, ponoc gdzies pomiedzy reklamami jest jakis football czy cos? Statystycznie to podczas SuperBowl jest 12 minut gry na 4 godziny transmisji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 13 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lutego 2023 53 minutes ago, Mamon said: Statystycznie to podczas SuperBowl jest 12 minut gry na 4 godziny transmisji. Jak i praktycznie w kazdym innym meczu NFL. No i ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamon Napisano 13 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lutego 2023 1 hour ago, kzielu said: Jak i praktycznie w kazdym innym meczu NFL. No i ? No i ta informacja pomogła mi zrozumieć, czemu ten sport tak bardzo mnie nudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpear Napisano 13 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lutego 2023 3 hours ago, Mamon said: Statystycznie to podczas SuperBowl jest 12 minut gry na 4 godziny transmisji. W skokach narciarskich, gdzie transmisja trwa dwie godziny. masz 50 skoczków w pierwszej serii i 30 skoczków w drugiej serii - co daje 80 skoków. Skok trwa około 5 sekund. Czyli masz około 6 i pół minuty "czystej gry" na 2 godziny transmisji, Połowa Polski fascynuje się tym "równie nudnym" sportem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 14 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lutego 2023 4 hours ago, Mamon said: No i ta informacja pomogła mi zrozumieć, czemu ten sport tak bardzo mnie nudzi Mysle ze to poczatek konca NFL z tego wlasnie powodu ze Cie to nudzi. Brakuje tylko Twojego oficjalnego bojkotu i to na pewno bedzie koniec. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 14 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lutego 2023 3 hours ago, mcpear said: Połowa Polski fascynuje się tym "równie nudnym" sportem Nie tylko fascynuje - rowniez jest / sa najwyzszej klasy ekspertami tego sportu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 14 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lutego 2023 (edytowane) Moim kolezankom z pracy, mam ich trzy, upieklem Walentynkową przekąskę. Nie wyszły może zbyt piękne ale poszły. Forumowy koleżankom przesyłam Walentynkowe uściski! Zostały najmniej urodziwe. Edytowane 15 Lutego 2023 przez andyopole 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zuza007 Napisano 15 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lutego 2023 On 2/14/2023 at 3:20 AM, kzielu said: Mysle ze to poczatek konca NFL z tego wlasnie powodu ze Cie to nudzi. Brakuje tylko Twojego oficjalnego bojkotu i to na pewno bedzie koniec. A co Ty masz taki emocjonalny stosunek do tego sportu...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 15 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lutego 2023 Godzinę temu, Zuza007 napisał: A co Ty masz taki emocjonalny stosunek do tego sportu...? To byla sarkastyczna na glupi post, ktory został usuniety więc w tej chwili wydaje się pozbawiony kontekstu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 15 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lutego 2023 Jedna z Pan, poczestowanych wczoraj Walentynkowymi rogalikami nie przyszla dzis do pracy! Nie wiem, czy czekac na pozew? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi