andyopole Napisano 22 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lutego 2023 W dniu 20.02.2023 o 14:35, MeganMarkle napisał: W oregonie to chyba zawsze deszcz ;p No i wykrakaliscie... przestalo padac dopiero o 3pm Po południu było już pogodnie. Teraz czekamy na snieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 22 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lutego 2023 8 godzin temu, Roelka v.2 napisał: wyglada na to ze na jesien przenosimy sie do Niemiec. Fajnie! Wiem że to tajemnica ale północ czy południe Niemiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roelka v.2 Napisano 22 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lutego 2023 5 hours ago, andyopole said: Fajnie! Wiem że to tajemnica ale północ czy południe Niemiec? Poludnie, praktycznie te same okolice gdzie bylismy 3 lata temu :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 23 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego 2023 He he, w 1990 (chyba) mialem na poludniu Niemiec przygodę z amerykańskim wojskiem. Byłem służbowo (we trzech) w Stutgarcie. Wymyslilem ze na nocleg zamiast w miescie podjedziemy sobie na niedaleką wieś, hotel byl nawet tanszy niz ryczałt wiec parę marek można było zaoszczędzić. Wieś malownicza, wręcz śliczna. Restauracje co krok. Gdy tylko się zakwaterowalismy nad wsią zaczęły latać a raczej wisieć amerykańskie wielkie śmigłowce, te z dwoma silnikami (Hawk?). I tak od soboty rana do niedzielnego popołudnia! W nocy też, choć trochę mniej. No i weź tu się nie napij! Dobrze ze zrobiliśmy zapas w Baltonie na przejściu w Olszynie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 23 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego 2023 1 hour ago, andyopole said: Restauracje co krok. Gdy tylko się zakwaterowalismy nad wsią zaczęły latać a raczej wisieć amerykańskie wielkie śmigłowce, te z dwoma silnikami (Hawk?). Wiekszosc wiekszych wojennych smiglowcow ma dwa silniki (zreszta nie tylko wojennych) ktore sa przynajmniej w pewnym stopniu schowane w kadlubie - pewnie chodzi o dwa wirniki i CH-47 Chinook. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 23 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego 2023 14 minut temu, kzielu napisał: pewnie chodzi o dwa wirniki i CH-47 Chinook. Dobrze że mamy szpeca od silników na pokładzie! Chciałem napisać wirniki a wpisałem silniki albo może słownik chciał być mądrzejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeganMarkle Napisano 25 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego 2023 pytanko do szanownych adminów czy jest jakaś opcja zmiany nicka albo chociaż modyfikacji? Strasznie mam już dość całej tej farsy z żałosna Megan i Harrym i nie chce być z nimi utozsamiana :p wybrałam sobie taki nick dawno temu jak była aktoreczka w Suits której nikt szerzej nie znał ale od tego czasu panna zeszła mocno na psy… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 25 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego 2023 Obawiam się że wątpię. Napisz do @Admin, on ma największe uprawnienia. Jeśli się nie uda co jest bardzo prawdopodobne zamieść stosowną inskrypcję w sygnaturce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 25 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego 2023 19 hours ago, MeganMarkle said: pytanko do szanownych adminów czy jest jakaś opcja zmiany nicka albo chociaż modyfikacji? Strasznie mam już dość całej tej farsy z żałosna Megan i Harrym i nie chce być z nimi utozsamiana :p wybrałam sobie taki nick dawno temu jak była aktoreczka w Suits której nikt szerzej nie znał ale od tego czasu panna zeszła mocno na psy… Co prawda ja tam o niej za bardzo nie czytam, ale ogolnie to ja tam Megan lubie. Mam wrażenie( nie wiem czy zasłużone czy nie), ze po niej jada na kazdym kroku. Ona nawet publicznie ziewnąć nie moze bez fali krytyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 26 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lutego 2023 To troche taka sytuacja jak wybranie imienia dla dziecka po jakims celebrity gdzie po czasie okazuje sie ze to byl kiepski pomysl... Adminowie nic nie poradza, do USC trzeba... A tak na serio to my nie mamy takiej mozliwosci, moze jakis super admin ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi