andyopole Napisano 11 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia U mnie zapowiadaja na sobote, niedziele i poniedzialek -8 Celsjusza! Nawet o jakims sniegu w TV wspominali ze ma spasc, normalnie kataklizm nas czeka, dobrze ze w weekend. Dotychczasowy moj rekord w Oregon to bylo -9C pare lat temu, moze bedzie nowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 11 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2 hours ago, andyopole said: U mnie zapowiadaja na sobote, niedziele i poniedzialek -8 Celsjusza! Dotychczasowy moj rekord w Oregon to bylo -9C pare lat temu, moze bedzie nowy? /me laughs in Midwestern 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 11 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia Nie powiem ze sam sobie wybralem Oregon bo to nieprrawda ale tutejszy klimat bardzo mi pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpear Napisano 12 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia Mi klimat też odpowiada - przestawiłem na Celsiusza przed screenshotem 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 12 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia Pozazdrościć @mcpear! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 17 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia Zostałem dziś w domu. W nocy padał marznacy deszcz. Drogi oblodzone, musiałbym odkuć auto, nie chce mi się. Jak się rozjaśni zrobię fotkę. Prawdopodobnie dziś temperatura wzrośnie powyżej zera, poczekam aż stopnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roelka v.2 Napisano 18 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia U mnie jest dzisiaj piękny sniegowy dzien. Amerykanie jak to Amerykanie sniegu sie boja wiec wszystkie Amerykanskie instytucje w okolicy od 2 dni sa pozamykane. Zolnierze siedza w domach wiec lepiej zeby Putin nic nie kombinowal :p 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 18 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia Znakomita wskazówka dla Putina! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mola Napisano 18 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 8 godzin temu, Roelka v.2 napisał: U mnie jest dzisiaj piękny sniegowy dzien. Amerykanie jak to Amerykanie sniegu sie boja wiec wszystkie Amerykanskie instytucje w okolicy od 2 dni sa pozamykane. Zolnierze siedza w domach wiec lepiej zeby Putin nic nie kombinowal :p Przedstawiam zatem siły specjalne, tu przed wyjściem na spacer na sanki przy -18C. Jeden Amerykanin z urodzenia, jedna pół-Amerykanka z nadania 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 18 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia Wszystko cacy ale te minus osiemnascie.... U mnie zima rozpoczeta w sobote wlasnie sie zakonczyla. Lodu na drogach resztki, snieg gdzies po katach. Dzis +6 a w przyszlym tygodniu ma byc +12C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi