cavscout Napisano 22 Marca Zgłoś Napisano 22 Marca 13 minutes ago, andyopole said: Nie była młodsza od tego paszportu? Pewnie była w podobnym wieku do jego, Po prostu chyba jest już chyba niewielu ludzi którzy przychodzą do konsulatu po nowy paszport z takim reliktem. Większość ludzi już pewnie jest na 3 paszporcie od 1992r. Powiedziała ze nie pamięta aby ktoś mial paszport PRL jako potwierdzenie obywatelstwa. Ja tylko jestem wdzięczny niebiosom ze on stracił ważność w 2002r a nie w 2001 bo wtedy bym musiał występować o potwierdzenie obywatelstwa. Cytuj
katlia Napisano 22 Marca Zgłoś Napisano 22 Marca 25 minutes ago, cavscout said: chyba jest już chyba niewielu ludzi którzy przychodzą do konsulatu po nowy paszport z takim reliktem. Bede jedna z tych. Polski paszport wygasl w 89m roku Cytuj
cavscout Napisano 22 Marca Zgłoś Napisano 22 Marca 6 minutes ago, katlia said: Bede jedna z tych. Polski paszport wygasl w 89m roku To Ci powiem, będziesz miała najprawdopodobniej bardzo pod górkę. Mi w konsulacie powiedziano ze jakby mój paszport stracił ważność rok wcześniej w 2001r to bym musiał składać aplikacje na potwierdzenia obywatelstwa. Cytuj
andyopole Napisano 23 Marca Autor Zgłoś Napisano 23 Marca Teraz, do rana obsuszanie po peklowaniu a jutro wędzenie. Cytuj
cavscout Napisano 23 Marca Zgłoś Napisano 23 Marca 11 hours ago, andyopole said: Teraz, do rana obsuszanie po peklowaniu a jutro wędzenie. A to od rzeźnika czy z polowania. Cytuj
katlia Napisano 23 Marca Zgłoś Napisano 23 Marca 15 hours ago, cavscout said: To Ci powiem, będziesz miała najprawdopodobniej bardzo pod górkę. Mi w konsulacie powiedziano ze jakby mój paszport stracił ważność rok wcześniej w 2001r to bym musiał składać aplikacje na potwierdzenia obywatelstwa. Bardzo mozliwe. A moja sytuacja jest baaaardzo skomplikowana. (Wszystko jest legalne. Ale zagmatwane.) Tak specjalnie mi nie zalezy, ale fajnie byloby miec legalny sposob na mieszkanie na dluzsza mete w UE jezeli pomaranczowy wygra wybory. Cytuj
cavscout Napisano 23 Marca Zgłoś Napisano 23 Marca 3 minutes ago, katlia said: Bardzo mozliwe. A moja sytuacja jest baaaardzo skomplikowana. (Wszystko jest legalne. Ale zagmatwane.) Tak specjalnie mi nie zalezy, ale fajnie byloby miec legalny sposob na mieszkanie na dluzsza mete w UE jezeli pomaranczowy wygra wybory. LOL, ja mam nadzieje ze pomarańczowy wygra. Powiem tak, jako prezydent nie był ani dobry ani zły, był average. A na pewno lepszy od tego co mamy teraz. Ale o polityce nie ma co gadać bo to tylko powoduje animozje. Cytuj
katlia Napisano 23 Marca Zgłoś Napisano 23 Marca (edytowane) Oj. Trzy rodziny amerykanskie ktore znam planuja tymczasowa emigracje bo nie chca mieszkac w kraju gdzie Mussolini jest prezydentem. Ale Polacy to baaaardzo konserwatywna nacja, wiec nie dziwie sie poparcia Polonii i dla pomaranczego i dla dudy, kaczora, pisu itp. Edytowane 23 Marca przez katlia Cytuj
andyopole Napisano 23 Marca Autor Zgłoś Napisano 23 Marca 52 minuty temu, cavscout napisał: A to od rzeźnika czy z polowania. Polowanie było tydzień temu. W COSTCO. 2 Cytuj
katlia Napisano 23 Marca Zgłoś Napisano 23 Marca 2 minutes ago, andyopole said: Polowanie było tydzień temu. W COSTCO. Polujemy podobnie. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi