Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zazdroszczę wam tej zimy. U mnie głównie pada deszcz i szarówka

Ale przy okazji pochwalę się że byliśmy na Islandii. Pięknie było. Lodowiec i aktywny wulkan sprawiaja wrazenie. Polecam na fajna wycieczkę.

20241129_135434.jpg

20241129_110718.jpg

20241128_092258.jpg

• Like 2
  • Upvote 1

Napisano

Ja w tę przerwę wyskoczyłem z rodziną na objazdówkę do Indii. Taj Mahal był zawsze na moim bucket list. Polecam wszystkim. Kraj kontrastów, pięknej ale niezrozumiałej kultury, nędzy, brudu ale tez niebywale bogatej historii. 

IMG_7816.jpeg

IMG_7746.jpeg

IMG_7440.jpeg

• Like 2
Napisano

Szczęśliwego dla Wszystkich! 

My wczoraj wróciliśmy z Polski. Chociaż z pięknych mroźnych białych zim które ja pamiętam, nic juz nie zostalo ;) dla dzieciaków nawet kilka płatków śniegu była nie lada atrakcją. Sprobowali tez nart, załapały bakcyla więc za rok na 100% wyjazd gdzieś w Alpy ( bo finansowo dla nas wychodzi korzystniej niż Colorado czy Utah  co sie w glowie nie miesci..) 

On 1/7/2025 at 2:08 AM, Roelka v.2 said:

Zazdroszczę wam tej zimy. U mnie głównie pada deszcz i szarówka

Ale przy okazji pochwalę się że byliśmy na Islandii. Pięknie było. Lodowiec i aktywny wulkan sprawiaja wrazenie. Polecam na fajna wycieczkę.

My bylismy w czerwcu prawie 2 tygodnie, przejechalismy kamperem cala ring road ale mamy ogromny niedosyt więc mam nadzieję że niedługo tam wrócimy! Przepiękne kraj.  Mieliśmy w planach interior, ale kilka dróg otworzyli później niż zazwyczaj, poza tym na koniec byliśmy wykończeni wiec ten kawałek wyspy został na kolejny raz. 

Tutaj moje filmowe 2 grosze na zachętę :) 

https://www.facebook.com/reel/1750990221976069

[ video]https://www.facebook.com/reel/1750990221976069[/video]

On 1/7/2025 at 3:01 AM, mcpear said:

Ja w tę przerwę wyskoczyłem z rodziną na objazdówkę do Indii. Taj Mahal był zawsze na moim bucket list. Polecam wszystkim. Kraj kontrastów, pięknej ale niezrozumiałej kultury, nędzy, brudu ale tez niebywale bogatej historii. 

Kurde, chcialabym zobaczyc caly swiat, ale Indie absolutnie nigdy mnie nie ciągnęły i raczej są na końcu mojej listy. Wręcz mnie przerazaja..  Z kilkudziesięciu znajomych którzy odwiedzili tamte rejony ( mój brat cioteczny był tam nawet przez rok na wymianie) , tylko jedna wypowiada sie pozytywnie i chcialaby jeszcze raz wrocic.  

• Like 3