andyopole Napisano 11 godzin temu Autor Zgłoś Napisano 11 godzin temu Godzinę temu, kzielu napisał: W sumie amerykanski to troche wstyd w Europie pokazywac a juz szczegolnie w Polsce. No chyba że na Konwencji PiS. Cytuj
Zuza007 Napisano 4 godziny temu Zgłoś Napisano 4 godziny temu 8 hours ago, kzielu said: W sumie amerykanski to troche wstyd w Europie pokazywac a juz szczegolnie w Polsce. Ej, nie stosujmy odpowiedzialności zbiorowej! w końcu połowa (a mam nadzieję, że ta liczba rośnie) to całkiem przyzwoici ludzie . BTW ciekawa jestem, czy ludzie głosujący na Republikanów (a są tacy wśród nas) odczuwają jakiś niepokój/zdziwienie z powodu działań PDT, czy bezkrytycznie uważają, że jego działania są przemyślane, rozsądne, moralne itp... Cytuj
Roelka v.2 Napisano 2 godziny temu Zgłoś Napisano 2 godziny temu 10 hours ago, kzielu said: W sumie amerykanski to troche wstyd w Europie pokazywac a juz szczegolnie w Polsce. Zdecydowanie też nie polecam teraz mieszkania w Europie będąc w wojsku US. Burdel to jest za mało powiedziane. Nie widzi nam się przeprowadzka na Węgry lol. Z drugiej strony na przyszły rok mamy teoretycznie się znowu przeprowadzać zgodnie z rotacja... nie wyobrażam sobie wracać do US. Cytuj
kzielu Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Napisano 1 godzinę temu 2 hours ago, Zuza007 said: Ej, nie stosujmy odpowiedzialności zbiorowej! w końcu połowa (a mam nadzieję, że ta liczba rośnie) to całkiem przyzwoici ludzie . BTW ciekawa jestem, czy ludzie głosujący na Republikanów (a są tacy wśród nas) odczuwają jakiś niepokój/zdziwienie z powodu działań PDT, czy bezkrytycznie uważają, że jego działania są przemyślane, rozsądne, moralne itp... Wiekszosc moim zdaniem nie bardzo dopoki nie dotknie ich to personalnie - jak np. strata pracy. Wiekszosc nie rozumie mechanizmow rzadzacych gospodatka (i ze poprzednie dwa miesiace byly tragiczne z tego punktu widzenia w porownaniu do poprzednich 4 lat) a istota glosowania na trumpa jest zrobienie "tym drugim" na zlosc - wiec dopoki reszta jest niezadowolona to wszystko gra nawet jak poza tym jest totalna **ujnia. (Przyklad - powszechnie zadowolenie z utraty pracy przez pracownikow federalnych pomimo ze nikt nigdy tych pozornie zaoszczedzonych pieniedzy nie zobaczy ani nie zobaczy z nich zadnych korzysci). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi