Xarthisius Napisano Piątek o 21:27 Zgłoś Napisano Piątek o 21:27 My dzisiaj drugi dzien z rzedu pod Tornado Watch. Na Midwest sie nie da nudzic... Cytuj
mcpear Napisano Piątek o 21:33 Zgłoś Napisano Piątek o 21:33 1 hour ago, andyopole said: Składałeś w LAX? Tak Cytuj
mola Napisano 14 godzin temu Zgłoś Napisano 14 godzin temu Gdybym dzisiaj rano nie znalazła w spamie maila od ewyborów, z przypomnieniem, że w USA wybory są dzisiaj, to jutro pocałowalibyśmy klamkę w komisji. Także przypomnienie jeśli jest ktoś tu równie gapowaty - wybory polskie w USA są dzisiaj! Cytuj
andyopole Napisano 13 godzin temu Autor Zgłoś Napisano 13 godzin temu 1 godzinę temu, mola napisał: Gdybym dzisiaj rano nie znalazła w spamie maila od ewyborów, z przypomnieniem, że w USA wybory są dzisiaj, to jutro pocałowalibyśmy klamkę w komisji. Także przypomnienie jeśli jest ktoś tu równie gapowaty - wybory polskie w USA są dzisiaj! Niewiarygodne! @mola Ty! 1 Cytuj
andyopole Napisano 13 godzin temu Autor Zgłoś Napisano 13 godzin temu Nasza Komisja już ruszyła. Ja jeszcze w atłasach, zaczynam dyżur o godz. 14. Zluzuje Przewodniczacego Komosji, chłopina odsapnie. Cytuj
Joanna30 Napisano 13 godzin temu Zgłoś Napisano 13 godzin temu Czyli złapałeś stanowisko zastępcy? A jak u Was z wynagrodzeniami? U nas przewodniczący ma 700 PLN, zastępca 600 a członek 500. Za drugą turę 3/4 wynagrodzenia. Cytuj
andyopole Napisano 12 godzin temu Autor Zgłoś Napisano 12 godzin temu 5 minut temu, Joanna30 napisał: Czyli złapałeś stanowisko zastępcy? A jak u Was z wynagrodzeniami? U nas przewodniczący ma 700 PLN, zastępca 600 a członek 500. Za drugą turę 3/4 wynagrodzenia. Szczerze mówiąc to nie wiem i nikt z Komisji chyba nie wie. Przy wyborach 15 października też byłem vice i moja dieta byla coś ok. $250. 1 Cytuj
Joanna30 Napisano 12 godzin temu Zgłoś Napisano 12 godzin temu No ja wtedy pierwszy raz byłam przewodniczącą i dostałam taką szkołę życia, że teraz to już lajcik 1 Cytuj
andyopole Napisano 12 godzin temu Autor Zgłoś Napisano 12 godzin temu 17 godzin temu, mcpear napisał: Tak Niestety, pod tym względem to chyba najgorszy polski Konsulat w USA. Mam tam jakieś wtyki ale jeśli paszport jest w tej chwili w produkcji w WPW to niewiele pomogę. Szkoda że nie dałeś znać prędzej, dałoby się coś może pogonić. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi