KaeR Napisano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Po prawie czwórkę? Po ponad czwórkę! Kurcze, czlowiek spi a mu przybywa. Moje przyszłoroczne wakacje robią się coraz droższe Zalezy kiedy. Cos slyszalem, ze rzad amerykanski bedzie dodrukowywal dolara... bedzie luzowal ilosciowo, zeby brzmiec profesjonalnie. :> Tez trzeba sobie zadac pytanie czy to zlotowka taka tania czy dolar taki drogi. Jak to mowia, jak cos idzie do gory, to bedzie kiedys tez szlo w dol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 No właśnie dzisiaj spadło poniżej 4, więc dokonałam pierwszego zakupu dularów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 No właśnie dzisiaj spadło poniżej 4, więc dokonałam pierwszego zakupu dularów Nieeeeeeee! ma sie sie utzrymac do polowy stycznia. Potem niech sobie spada. Moze cos Jarek pogrzebie przy gospodarce w najblizszych dniach... oby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Jak Jarek pogrzebie, to podskoczy tak, że się nie pozbieram Spokojnie... Nie spadło za bardzo, bo do 3,96, a teraz już jest 3,98. Przynajmniej w Aliorze, w którym sobie konto walutowe założyłam Także, nie ma się co denerwować, oscyluje w granicach 4 złociszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Jarosław tak kombinuje, że czarno to widzę . Przypomina mi się tekst z jednego kultowego filmu, który świetnie pasuje do tego co Duduś vel Maliniak i Jarosław wyprawiają. "Sąd sądem, ale sprawiedliwość musi być po naszej stronie". A słynny lapsus prezesa "Nas nie przekonają, że białe jest białe, a czarne jest czarne" zaczyna nabierać znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 4 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Właśnie nasza Męża Stanu wpadła na doskonały pomysł. Idea ta już sprawdzila się w naszej historii. Na szefa tej agencji powolano znanego doktora praw, przemysłowca, wywodzącego się ze starej szlachty inflanckiej. Gosc nazywal się Nikodem Dyzma a jego urząd Panstwowy Bank Zbozowy. http://tvn24bis.pl/surowce,78/premier-szydlo-w-brzeszczach-finansowanie-kopaln-poprzez-skup-wegla,600140.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Ja się tylko zastanawiam, po co Rządowej Agencji Rezerw Materiałowych (przy okazji dowiedziałam się, że coś takiego w ogóle istnieje, choć nie do końca rozumiem po co) tak drogi węgiel. Co będzie podpalać tym węglem? I czy nas, obywateli, stać na taki drogi węgiel? Przecież nawet przedsiębiorstwa importują węgiel z Chin, bo jest tańszy... Wot, taka ekomonia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 4 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Ja się tylko zastanawiam, po co Rządowej Agencji Rezerw Materiałowych (przy okazji dowiedziałam się, że coś takiego w ogóle istnieje, choć nie do końca rozumiem po co) tak drogi węgiel. Co będzie podpalać tym węglem? I czy nas, obywateli, stać na taki drogi węgiel? Przecież nawet przedsiębiorstwa importują węgiel z Chin, bo jest tańszy... Wot, taka ekomonia. Wegiel sie sprzeda gdy przyjdzie koniunktura. Wszystko w/g pomyslu pewnego przedsiebiorcy drzewnego z okolic Grodna. Jak mu tam bylo? Kunik, vel Kunicki? Gotowe recepty na wszystko, ot co.... Wystarczy otworzyć ksiazke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Ja się tylko zastanawiam, po co Rządowej Agencji Rezerw Materiałowych (przy okazji dowiedziałam się, że coś takiego w ogóle istnieje, choć nie do końca rozumiem po co) tak drogi węgiel. Co będzie podpalać tym węglem? I czy nas, obywateli, stać na taki drogi węgiel? Przecież nawet przedsiębiorstwa importują węgiel z Chin, bo jest tańszy... Wot, taka ekomonia. Uwazaj co mowisz, bo Cie z lozka wyciagna o 6 rano. Pierwsze prawo ekonomii wg. PiS: kupic drogo, sprzedac tanio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dejmos Napisano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Ja się tylko zastanawiam, po co Rządowej Agencji Rezerw Materiałowych (przy okazji dowiedziałam się, że coś takiego w ogóle istnieje, choć nie do końca rozumiem po co) tak drogi węgiel. Co będzie podpalać tym węglem? I czy nas, obywateli, stać na taki drogi węgiel? Przecież nawet przedsiębiorstwa importują węgiel z Chin, bo jest tańszy... Wot, taka ekomonia. To czy nas stac i czy ten wegiel do czegokolwiek sie przyda jest akurat najmniej wazne. Wazni sa za to zadowoleni zwiazkowcy, na ktorych mozna liczyc w czasie wyborow. Kazdy rzad pakuje pieniadze w te studnie bez dna zamiast po prostu ukrocic cierpienie i dobic tego konia. Jakims cudem po przejsciu w prywatne rece kopalnie przynosza zyski. Utrzymanie ich staje sie latwiejsze bez "-nastek" dla zwiazkowcow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi