Skocz do zawartości

Chciałem Powiedzieć Że...

andyopole

Rekomendowane odpowiedzi

haneczka019 Bo widze ignorancje na tym forum poloni w usa.

Muszę dodać, że zaskoczyłeś mnie, ale to nie było pozytywne zaskoczenie. Przerażają mnie takie wypowiedzi jak Twoje.

A wracając do rozmów o "niczym", to ponawiam mało ważne pytanie do ilon. Z czym będą te pierogi, które zamierzasz zrobić? A może już zrobiłaś :P ?

Muszę dodać, że zaskoczyłeś mnie, ale to nie było pozytywne zaskoczenie. Przerażają mnie takie wypowiedzi jak Twoje.

A wracając do rozmów o "niczym", to ponawiam mało ważne pytanie do ilon. Z czym będą te pierogi, które zamierzasz zrobić? A może już zrobiłaś :P ?

Tez bym się zapisal na degustacje...

Wlasnie zagryzliscie jednego z uzytkownikow, ktory to wlasnie abdykowal z bycia czlonkiem tej zacnej spolecznosci... Brawo wy...

Pytanie kiedy zaczniecie gryzc siebie...

Dajcie ludziom szanse...

Bo to forum bedzie takim polonijnym skupiskiem do ktorego nikt nie bedzie chciec nalezec a wrecz trzymac sie z daleka jak to jedno z was mialo okazje pisac o polonijnych grupach w realu w usa... i beda zagladac tylko do tematu wizy i na tym ich obecnosc i zywot w tej spolecznosci sie zakonczy...

Hehhe, jaka tutaj dyskusja sie wywiazala! Nie bede czytac wszystkich tych zalow, ale musze zapytac czy Dublin znow nazwyzywal wszystkich od tlusciochow? :D

Aaaa pierogi ruskie! Mam jeszcze w zamrazalce pierozki mamusi, ktore zrobila jak byla ostatnio z wizyta. Zapasy sie koncza, wiec chetnie kogos zaprosze na degustacje, ale warunkiem bedzie pomoc w walkowaniu ciasta, bo mi kiepsko czasem idzie :D

Najlepsza moja decyzja to wykasowanie konta tutaj. Ignoranci beda mysleli, ze "wygrali", a tak naprawde to ja wygrywam, bo ja decyduje ze nie zadaje sie z ludzmi, na ktorych nie ma sensu tracic swojego czasu.

Biedactwo, ona naprawdę sądziła że my o niej myślimy.

Hehhe, jaka tutaj dyskusja sie wywiazala! Nie bede czytac wszystkich tych zalow, ale musze zapytac czy Dublin znow nazwyzywal wszystkich od tlusciochow? :D

Nie, tym razem od ignorantów :D