Skocz do zawartości

Chciałem Powiedzieć Że...

andyopole

Rekomendowane odpowiedzi

Dokladnie. Trzeba sie cieszyc z kazdej, nawet malej rzeczy. Ja jeszcze jakis czas temu mialam takiego dola i wrazenie, ze nic mi tutaj nie idzie, ze nigdy nie znajde pracy, bo kogos nie zrozumiem, bo moj angielski nie jest taki jakbym chciala, ze nie zdam prawka, ze nie kupie samochodu i takie tam. W miedzyczasie kupilismy mi samochod, zdalam prawo jazdy, mialam rozmowy w 3 dosc duzych firmach, z czego jedna chce mnie zatrudnic. W sumie przyjelam ta propozycje, jak dowiedzialam ile chca mi zaplacic. Mam nadzieje, ze za rok czy dwa bede mogla pochwalic sie jakims awansem, albo przynajmniej nowym mustangiem, hahah :D

Jak sie wszyscy czyms chwalą, to i ja sie pochwale, ze od prawie dwoch miesiecy jestem obywatelką USA :D W koncu mam spokoj z papierologią... no, moze poza wnioskiem o paszport, ale to zalatwiam jutro.

Gratulacje :)

Ja mam to nieszczescie, ze zlozylem papiery uzywajac nowego formularza. No i teraz sobie czekam i czekam z tym numerem IOE...

Jak sie wszyscy czyms chwalą, to i ja sie pochwale, ze od prawie dwoch miesiecy jestem obywatelką USA :D W koncu mam spokoj z papierologią... no, moze poza wnioskiem o paszport, ale to zalatwiam jutro.

Gratuluję :) .

Dawno Cię nie było ani tutaj, ani w innym miejscu ;).

Ta wypowiedz chyba skierowana byla do haneczki019, ale ja takze zalaczam swoje gratulacje !!! :)

fakt :) dziękuję i przepraszam, myslalam, ze Twoj psiak mi sie pojawil kolo tego co napisala haneczka, heh ;)

ilon: niby tak, ale nie chce zapeszac, jestem przed operacja, ale w stabilnym stanie ;)