ilon Napisano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2016 Dokladnie. Trzeba sie cieszyc z kazdej, nawet malej rzeczy. Ja jeszcze jakis czas temu mialam takiego dola i wrazenie, ze nic mi tutaj nie idzie, ze nigdy nie znajde pracy, bo kogos nie zrozumiem, bo moj angielski nie jest taki jakbym chciala, ze nie zdam prawka, ze nie kupie samochodu i takie tam. W miedzyczasie kupilismy mi samochod, zdalam prawo jazdy, mialam rozmowy w 3 dosc duzych firmach, z czego jedna chce mnie zatrudnic. W sumie przyjelam ta propozycje, jak dowiedzialam ile chca mi zaplacic. Mam nadzieje, ze za rok czy dwa bede mogla pochwalic sie jakims awansem, albo przynajmniej nowym mustangiem, hahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulina_89 Napisano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2016 Jak sie wszyscy czyms chwalą, to i ja sie pochwale, ze od prawie dwoch miesiecy jestem obywatelką USA W koncu mam spokoj z papierologią... no, moze poza wnioskiem o paszport, ale to zalatwiam jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2016 Ulalla, gratki Paulina! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2016 Jak sie wszyscy czyms chwalą, to i ja sie pochwale, ze od prawie dwoch miesiecy jestem obywatelką USA W koncu mam spokoj z papierologią... no, moze poza wnioskiem o paszport, ale to zalatwiam jutro. Gratulacje Ja mam to nieszczescie, ze zlozylem papiery uzywajac nowego formularza. No i teraz sobie czekam i czekam z tym numerem IOE... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2016 Jak sie wszyscy czyms chwalą, to i ja sie pochwale, ze od prawie dwoch miesiecy jestem obywatelką USA W koncu mam spokoj z papierologią... no, moze poza wnioskiem o paszport, ale to zalatwiam jutro. Gratuluję . Dawno Cię nie było ani tutaj, ani w innym miejscu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulina_89 Napisano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2016 Dziękuję Pelasia: oj działo się sporo i trochę wyssało to ze mnie energię. Powoli wracam do żywych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2016 Wszystko oki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2016 Dziękuję Pelasia: oj działo się sporo i trochę wyssało to ze mnie energię. Powoli wracam do żywych Ta wypowiedz chyba skierowana byla do haneczki019, ale ja takze zalaczam swoje gratulacje !!! Mam nadzieje, ze przezycia tylko pozytywne ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulina_89 Napisano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2016 Ta wypowiedz chyba skierowana byla do haneczki019, ale ja takze zalaczam swoje gratulacje !!! fakt dziękuję i przepraszam, myslalam, ze Twoj psiak mi sie pojawil kolo tego co napisala haneczka, heh ilon: niby tak, ale nie chce zapeszac, jestem przed operacja, ale w stabilnym stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2016 A ja jade do Nepalu sluzbowo: 4 dni podrozy tam i z powrotem... 8 dni w Kathmandu. Niestety nie bedzie czasu na zaden trek w Himalajach, ale i tak bedzie super. A po drodze 1 dzien w Bankoku. Ale sie ciesze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi