haneczka019 Napisano 5 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Września 2016 Kurczę Joanna, że też ja wczoraj tu nie zajrzałam. Lecę oglądać, ale i tak pewnie przed wyjściem do pracy nawet połowy nie obejrzę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 5 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Września 2016 Kurczę Joanna, że też ja wczoraj tu nie zajrzałam. Lecę oglądać, ale i tak pewnie przed wyjściem do pracy nawet połowy nie obejrzę . Jakiej pracy? Labor Day swietowac prosze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 5 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Września 2016 Joanna super fotki!! Fajnie tez, ze dalas jakies podpisy, moglam sie dowiedziec jakiejs ciekawostki czy cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 5 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Września 2016 No właśnie to mi zajęło najwięcej czasu, bo samo wrzucenie zdjęć to pestka Cieszę się, że się podobały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 5 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Września 2016 Jakiej pracy? Labor Day swietowac prosze! Z miłą chęcią tylko nie wiem co moj pracodawca na to . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 5 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Września 2016 Z miłą chęcią tylko nie wiem co moj pracodawca na to :nD. Zmienić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 5 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Września 2016 Jutro pierwszy dzien w nowej pracy. Troche sie stresuje, ze wszyscy beda troche zawiedzeni ;< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Września 2016 Bedzie dobrze, nie martw sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 5 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Września 2016 Jutro pierwszy dzien w nowej pracy. Troche sie stresuje, ze wszyscy beda troche zawiedzeni ;< Nie martw sie, nikt nie oczekuje, ze pierwszego dnia bedziesz wszystko wiedzieć. To bardziej dzien na pokazanie co sie z czym je. Jestem pewna, ze wszyscy bedą przemili i bardzo pomocni. Zycze Tobie mało stresu i dużo uśmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 5 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Września 2016 Jutro pierwszy dzien w nowej pracy. Troche sie stresuje, ze wszyscy beda troche zawiedzeni ;< Jak nie zepsujesz ekspresu do kawy i nie zaparkujesz na miejscu szefa, pierwszy dzień będzie można zaliczyć do udanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi